Intenza bestaat 10 jaar!

2016 is het jaar dat Intenza 10 jaar bestaat. Ter gelegenheid daarvan organiseren wij een aantal events met het thema Fit for the Future. Het eerste juileumevent vond plaats op 2 juni in het EYE museum in Amsterdam voor 60 Intenza relaties. Daar spraken Ralph Hamers (CEO ING) en Ben Tiggelaar (gedragswetenschapper). Een aantal leiderschapslessen van deze heren, van Intenza en haar relaties over toekomstbestendig leiderschap.

 

9 leiderschapslessen van Ralph Hamers

Ralph Hamers is de CEO van ING. Als Intenza relatie sprak hij ook op het openingsevent bij de start van Intenza, 10 jaar geleden, toen als CEO van ING Bank Nederland. Wij vroegen hem naar zijn belangrijkste leiderschapslessen. 

 

 

 

Leiderschapslessen van Ben Tiggelaar

Tijdens het event nam Ben Tiggelaar ons mee naar zijn leiderschapslessen. Ook Ben sprak op het Intenza openingsevent 10 jaar geleden. Tevens heeft hij het Intenza boek 'De Management Makeover' van zijn recensie voorzien.

 

 

 

 

Leiderschapslessen van Intenza klanten

Zoals je gewend bent van Intenza was er uiteraard een DOE onderdeel op het eerste jubileumevent. Hierbij wisselden klanten in subgroepjes hun best werkende verander- en leiderschapstips uit. Dat waren er maar liefst 24! Immers, veranderen doe je 24 uur per dag! 
 
Impressie van het Fit For The Future event

 

Tegenwoordig onderneemt ieder bedrijf MVO-activiteiten. Met andere woorden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is hot. Onderstaand vind je voorbeelden van hoe je die activiteiten nog sterker kunt benutten ter inspiratie van je teamleden en klanten.

 

Goede doelen én inspiratieboost!

Intenza bestaat dit jaar 10 jaar en wij wilden wat extra’s doen op een manier waardoor onze klanten en onze medewerkers en partners in business/leveranciers hier sterk bij betrokken waren. Met het doel om nóg meer aandacht en financiële middelen voor het Goede doel te genereren.

 

 

 

 

 

 

Inspirerende MVO activiteiten van Intenza relaties

We vroegen een aantal Intenza relaties naar hun MVO activiteiten die een inspirerende werking hebben voor hun medewerkers. In dit artikel vind je 5 voorbeelden.

 

 

 

 

 

 

 

Op 6 oktober vond het derde event in het kader van het 10 jarig jubileum van Intenza plaats. Op het KNVB Sportcentrum in Zeist spraken Tjerk Bogstra en Professor Dr. Scherder over de kracht van beweging. Professor Dr. Scherder relateerde beweging aan de werking van het brein en een actieve levensstijl. Toptenniscoach Bogstra gaf mooie tips hoe je als coach het beste uit je teamleden haalt, ook bij mentale tegenslag. Onderstaand vind je de tips op basis van hun verhaal.

 

Tjerk Bogtstra

Ik geloof in kansvergroting en kansverkleining

Tjerk is als tenniscoach al jarenlang bekend om zijn goede resultaten. Met het Davis Cup team bereikte hij 2 maal de halve finale. Tevens was hij de vaste coach van Raemon Sluiter, Martin Verkerk en Jan Siemerink. Sinds 2011 runt hij een tennisacademie waar de toptalenten van Nederland klaar worden gestoomd voor de top. Tjerk schreef het boek Wie durft? De Spagaat van een Tenniscoach.

 

 

 

 

 

 

Professor Dr. Scherder

Beweging houdt je scherp

Hoe kun je je hersenen optimaal laten functioneren? Hoe stimuleren je hersenen dat je meegaat met veranderingen, creatief bent en steeds weer nieuwe ideeën genereert? Een actieve leefstijl aan de ene kant, maar ook momenten van rust aan de andere kant. Welke delen van de hersenen profiteren daar het meeste van? Professor Dr. Scherder geeft tips over hoe je de kracht van beweging kunt inzetten om om het brein van mensen optimaal te benutten.Impressie van het derde jubileumevent


Intenza wenst je een inspirerend 2017!