Jaarplannen meteen slimmer maken

Jaarplannen meteen slimmer maken

Jaarplannen maken. Je herkent het wel, na de zomervakantie starten veel organisatie met de voorbereidingen om de plannen en vooral de budgetten voor het nieuwe jaar op te stellen. Deze jaarlijkse noodzakelijke ‘dans’ is niet de meest inspirerende periode terwijl het dat wel zou kunnen zijn. Hoe je het op een inspirerende en actieve manier kan doen waarbij iedereen meedoet lees je hier. 

Pak je rol als HR business partner! 5 tips

Pak je rol als HR business partner! 5 tips

Van HR wordt vandaag de dag een steeds meer proactieve rol als Business Partner verwacht. Dat is ook het onderwerp van de workshop die Intenza op 9 november verzorgt voor HR managers en opleidingsverantwoordelijken. In dit artikel alvast enkele tips die je als HR Business Partner kunt inzetten.

De Succesvolle Sales Eindsprint

De Succesvolle Sales Eindsprint

Het einde van het jaar komt in zicht. Vaak is Q4 het kwartaal van de waarheid. Het kwartaal waarin veel bedrijven een sales eindsprint nodig hebben om hun targets te behalen. Of de wens hebben om nog even een sales boost te geven om boven target te eindigen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je op korte termijn jouw omzet verhoogt?

Overtref jezelf deze zomer

Overtref jezelf deze zomer

Reset jezelf voor de zomer en bedenk wat je in het najaar echt anders gaat doen
Daag jezelf uit, creëer je eigen zomertour en sla drie vliegen in een klap:

  1. Hoe beleef ik meer fun in mijn werk tijdens het najaar?
  2. Hoe zet ik een bijzonder grote stap in het realiseren van mijn doelstellingen?
  3. Kom in actie!
Ambassadeurs benutten

Ambassadeurs benutten

Ook het benutten van ambassadeurs is een mooi onderwerp om in de zomerperiode beet te pakken. Tijdens deze workshop maakten de deelnemers kennis met 5 bewezen methoden om tevreden klanten te activeren tot ambassadeur. Veel bedrijven hebben zeker fans. Maar vaak is de uitdaging hoe je hen activeert. Een succesrecept hiervoor werd in deze workshop gedeeld. 

Creëer kansen met Ambitiegesprekken

Creëer kansen met Ambitiegesprekken

Het ambitiegesprek geeft je inzicht in de ambities en plannen van prospects en klanten zodat jij vervolgens ideeën kan aanreiken om zijn/haar ambities te realiseren en daarmee ook die van jou! Juist dit is handig in de zomerperiode omdat blijkt dat mensen tijdens de vakantieperiode vaak de balans opmaken. Een perfect moment om hierop aan te sluiten dus met ambitiegesprekken!

Maak meer impact met Verbetergesprekken

Maak meer impact met Verbetergesprekken

Juist de zomerperiode is bij uitstek de periode om aandacht te geven aan structurele verbeteringen. De methode van de verbetergesprekken is uitgetest bij een uitzendorganisatie die dit tevens als methode benutte om op directie niveau met hun relaties in gesprek te gaan. Maar liefst 70% van de relaties bleek graag een verbetergesprek te willen!

Verrassende zomeracties met impact

Verrassende zomeracties met impact

Als je de zomer effectief wilt benutten om sales te bedrijven, dan is het slim om een target te koppelen aan de zomerperiode. Als inspirerende salesmanager wil je jouw team natuurlijk wel prikkelen met suggesties om die target te realiseren. Welke acties kan je (tijdens de zomervakantieperiode) bijvoorbeeld inzetten om je klanten/prospects te verrassen?

Hoe regisseer je een effectieve zomeractie?

Hoe regisseer je een effectieve zomeractie?

De Sales Inspiratie Sessie (20 april 2017) werd afgesloten met een aantal tips die je als manager helpen om op een slimme manier regie te zetten op de salesbeweging en resultaten tijdens de zomerperiode. Want 1 ding is zeker: er is wel wat regie nodig om het ‘op de mentale agenda bij je team te houden’. Hoe? Lees de tips in dit blog.