De Management Makeover. Vergroot uw realisatiekracht

DE MANAGEMENT MAKEOVER

VERGROOT UW REALISATIEKRACHT 

Zakelijk en privé formuleren we regelmatig mooie ambities, voornemens en plannen. Slechts 25 procent daarvan realiseren we ook écht. Weinig? Dit boek biedt u handvatten om de kans op succes vele malen groter te maken! ‘De Management Makeover’ schetst herkenbare situaties en dilemma’s. Een boek vol praktische tips en voorbeelden om plannen en ambities effectiever te realiseren.

‘De Management Makeover’ is geschreven door de Intenza-partners Petra Kerrebijn en Mario Bierkens. De overige partners hebben als klankbordgroep gefungeerd en hun praktijkervaringen toegevoegd. Intenza begeleidt organisaties bij het realiseren van ambities naar voelbaar resultaat waarbij de focus ligt op het realiseren van het gewenste gedrag.

WETENSCHAPPERS & TOPMANAGERS OVER DIT BOEK

“Inspirerend. Juist door de eenvoud en de praktische, heldere benadering krijg je het gevoel: dit kan ik en dit wil ik ook!” Ben Tiggelaar, onderzoeker en auteur van o.a. Dromen, Durven, Doen

“Een praktijk waarin iedereen die het anders, beter wil zich herkent, vervlochten met theorie. Zet aan tot denken, zet aan tot doen!” Mirjam Sijmons, lid hoofddirectie van ANWB

“Vanuit eigen ervaring weet ik dat het succes van een veranderingsproces afhankelijk is van de mate waarin de medewerkers in staat zijn hun gedrag aan te passen. En de wijze waarop aan dat proces leiding wordt gegeven. Intenza beschrijft in dit boek een bewezen aanpak gebaseerd op jarenlange ervaring bij dit soort processen, waaronder bij onze organisatie. De pragmatische aanpak en de focus op daadwerkelijke gedragsverandering spreken mij het meeste aan. Ik kan iedere manager dit boek aanbevelen.”

John Pannekeet, partner PwC

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? U KUNT ‘DE MANAGEMENT MAKEOVER’ HIERONDER BESTELLEN.

Titel
De Management Makeover. Vergroot uw realisatiekracht
Auteurs
Mario Bierkens en Petra Kerrebijn
Uitgevers
Intenza Consulting Group B.V.
Uitvoering
Softcover
Omvang
180 pagina’s
Prijs
€ 24,50 inclusief BTW en exclusief verzendkosten
ISBN/EAN
978-90-78466-02-4