Trainer/Coach

franchise ondernemer bij Intenza

Ben je altijd al ondernemend geweest? En ligt jouw passie bij het vergroten van klantimpact en commerciële slagkracht? Niet zo zeer door een eenmalige training, maar wil jij door een structurele aanpak een blijvende verandering creëren? Word dan trainer/coach bij Intenza!

We zijn trots dat we ieder jaar een mooie groei laten zien en mogen werken voor de top van het bedrijfsleven. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar ondernemende franchisenemers.

Ons vakgebied
Aan gezonde ambities hebben organisaties vaak geen gebrek: ze willen groeien, klantgerichter worden, (commerciële) plannen omzetten in resultaat of voor een cultuuromslag met hun teams zorgen. Uiteindelijk worden die ambities vaak matig gerealiseerd. Mensen worden wel naar een training gestuurd en ook al was het een goede training, toch valt het effect vaak tegen. Dus training alleen is niet voldoende. Maar hoe komt dat nu? En liever nog: wat kan je eraan doen? Juist van dat aspect, gedrag in organisaties, heeft Intenza haar vak gemaakt!

Intenza RealisatieAanpak ®
De Intenza RealisatieAanpak ® leidt al ruim 10 jaar tot snelle beweging en structureel resultaat. Een paar voorbeelden:

 • Een grote accountantsorganisatie is van de 15de naar twee jaar achtereen de 1ste plaats gegroeid in de verkiezing van de meest klantgerichte accountantsorganisatie van Nederland
 • Een vliegtuigmaatschappij verhoogde haar omzet aan boord met 25% in 16 weken
 • Een arbeidsbemiddelaar realiseerde een omzetgroei van 25% en het jaar daarop 30%
 • Een retailer heeft in een neerwaartse markt haar omzet met 15% verhoogd

Onder cases vind je nog veel meer voorbeelden.

Profielschets franchise-ondernemers
Klanten waarderen Intenza om haar praktische toepasbaarheid, inspirerend vermogen en focus op resultaat. Wil je ook structureel resultaat realiseren bij de mooiste klanten van Nederland? Heb je altijd al ondernemer willen worden en voldoe je aan onderstaande criteria? Dan ontmoeten je graag:

 • Je bent een commerciële topper met een eigen netwerk
 • Je bouwt continu aan je eigen klantenbestand
 • Je hebt ruime B2B-verkoopervaring, bij voorkeur in verschillende branches
 • Je hebt management/directie-ervaring
 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je krijgt energie van trainen en het omgaan met mensen
 • Je durft te investeren in zelfstandig ondernemerschap

Kansen voor franchise-ondernemers
Je start als Intenza Trainer en krijgt de kans om je te ontwikkelen tot Intenza Realisatiecoach, specialist in duurzame gedragsverandering. Als Intenza franchise-ondernemer maak je gebruik van de bewezen Intenza methodiek: de Intenza RealisatieAanpak®. Binnen Intenza staat leren centraal. Daarom neem je deel aan de Intenza Franchise Academy, die het hele jaar door voor jou georganiseerd wordt. Daarbij word je gedurende het eerste jaar gecoacht door een van de Intenza partners. Tevens word je ondersteund op het gebied van marketing, verkoop, vakinhoudelijk, ICT en secretariaat. Zodat jij je kunt focussen op het verkopen en uitvoeren van verbeterprogramma’s bij klanten. Het Intenza netwerk van ondernemende collega’s, klanten en de best practices zullen je zeker inspireren.

Investering
De entrancefee bedraagt € 19.500,- exclusief BTW. De eerste helft betaal je bij de start. Het resterende bedrag wanneer je een bepaalde omzet hebt gerealiseerd. Over jouw verkochte omzet betaal je een fee-afdracht van 25%. Daarvoor krijg je onder andere opleidingsdagen, verkoopondersteuning, organiseren we relatiemanagementactiviteiten voor klanten en prospects, ondersteuning op het gebied van ICT en van het secretariaat. Alle details vertellen we je graag tijdens de kennismaking.

Hoe verder?
Ben jij geïnteresseerd om je te blijven ontwikkelen en heb je de drive om klanten te winnen en uit te bouwen op het gebied van klantimpact en commerciële slagkracht? Meld je dan aan voor de Open Huis-bijeenkomst op donderdag 7 juni aanstaande van 19.00 – 21.00 in Kerkdriel. Er is beperkte deelname mogelijk. 

Ja, ik meld me aan voor het Open Huis op 7 juni

Na jouw aanmelding ontvang je meer informatie over de vervolgprocedure. Mocht je nog vragen over Intenza hebben, bel dan met een van de Intenza partners:

 • Freek Donkers (06 53204336)
 • Kees van Leeuwen (06 53512262)
 • Mario Bierkens (06 53749618)
 • Petra Kerrebijn (06 51303314)
 • Ruud Aben (06 53418100)