0165 74 60 15

×

Trainer en realisatiecoach worden

Ben je altijd al ondernemend geweest? En ligt jouw passie bij het vergroten van klantimpact en commerciële slagkracht? Word dan trainer, realisatiecoach bij Intenza!

Op zoek naar jou!

We zijn trots dat we ieder jaar een mooie groei laten zien en mogen werken voor de top van het bedrijfsleven. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar nieuwe trainers, coaches en consultants.

Ons vakgebied

Aan gezonde ambities hebben organisaties vaak geen gebrek: ze willen groeien, klantgerichter worden, (commerciële) plannen omzetten in resultaat of voor een cultuuromslag met hun teams zorgen. Uiteindelijk worden die ambities vaak matig gerealiseerd. Mensen worden wel naar een training gestuurd en ook al was het een goede training, toch valt het effect vaak tegen. Dus training alleen is niet voldoende. Maar hoe komt dat nu? En liever nog: wat kan je eraan doen? Juist van dat aspect, gedrag in organisaties, heeft Intenza haar vak gemaakt!

Intenza biedt

Je start als Intenza Trainer en ontwikkelt je tot Intenza Realisatiecoach, specialist in duurzame gedragsverandering. Binnen Intenza staat leren centraal. Daarom neem je deel aan de Intenza Franchise Academy, die het hele jaar door voor jou georganiseerd wordt. Daarbij word je gedurende het eerste jaar gecoacht door een van de Intenza partners. Intenza ondersteunt je als franchisenemer op het gebied van marketing, verkoop, vakinhoudelijk, ICT en secretariaat. Zodat jij je kunt focussen op het verkopen en uitvoeren van verbeterprogramma’s bij klanten.

Ga voor succes

Wil jij ook structureel resultaat realiseren bij de mooiste klanten van Nederland en voldoe je aan onderstaande criteria? Dan ontmoeten je graag:

• Je bent een commerciële topper met een eigen netwerk
• Je bouwt continu aan je eigen klantenbestand
• Je hebt ruime B2B-verkoopervaring, bij voorkeur in verschillende branches
• Je hebt management/directie-ervaring
• Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
• Je krijgt energie van trainen en het omgaan met mensen
• Je durft te investeren in zelfstandig ondernemerschap

Meld je aan 

Ben jij geïnteresseerd om je te blijven ontwikkelen en heb je de drive om klanten te winnen en uit te bouwen op het gebied van klantimpact en commerciële slagkracht? Meld je dan hieronder aan voor de Open Huis-bijeenkomst op maandag 15 april van 19.00 – 21.00 in Kerkdriel.

Meer weten over Intenza Franchise? Download de whitepaper

Meld je nu aan voor het volgende Open Huis