+31 (0)165 74 60 15

×

Intenza Experience

Maak kennis met de werkwijze en aanpak van Intenza tijdens de Intenza Experience. Je bent van harte welkom om de aanpak van Intenza te komen ervaren en beleven. Je gaat meemaken wat jij of jouw teamleden ervaren wanneer ze getraind en gecoacht worden door Intenza. Bij Intenza begint dit al vóórdat we elkaar in een (trainings)ruimte ontmoeten. Dit betekent dat je vooraf berichten ontvangt ter voorbereiding op de Intenza Experience en na afloop ook aan de slag gaat met de toepassing in je eigen praktijk.

Over Intenza

Intenza gelooft dat mensen gelukkiger zijn als ze hun ambities realiseren. We helpen ze daarbij door meer regie te zetten op gedrag dat zorgt voor beweging, energie en resultaat. Dat doen we door ontwikkelprogramma’s uit te voeren in organisaties waarbij vaardigheden en gedrag centraal staan. Tijdens de Intenza Experience ervaar je onze aanpak.

Voor wie

Besluitvormers die voor de keuze staan om voor Intenza te kiezen of potentiële deelnemers die alvast de Intenza-aanpak willen ervaren. Jij nodigt een leidinggevende/manager uit en een sales-teamlid. Zo ervaren beide doelgroepen de impact van Intenza.

Programma

De onderwerpen tijdens de Intenza Experience spelen in op de twee doelgroepen. Je start met een centrale kick-off waarna de groepen opsplitsen in de leiderschap-experience en sales-experience. Tijdens jouw experience ga je oefenen op de aangereikte theorie. Een week na de experience is de transfercall met je Intenza-coach.

Intenza experience

Datum & tijd

Donderdag 10 november
Vanaf 13.30 inloop
Het programma is van 14.00 – 18.00 uur
Afsluitend borrel met een hapje en drankje

Locatie

Utrecht

  • Vandaag geleerd, morgen doen
  • Toekomstgericht
  • Gedragsverandering
  • Realisatiekracht
  • Van ambitie naar resultaat
Vragen? Neem contact op

Schrijf je in voor de Intenza Experience

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Intenza gelooft dat mensen gelukkiger zijn als ze hun ambities realiseren.

We helpen ze daarbij door meer regie te zetten op gedrag dat zorgt voor beweging, energie en resultaat. Dat doen we door ontwikkelprogramma’s uit te voeren in organisaties waarbij vaardigheden en gedrag centraal staan.

Meer over onze aanpak

Deze relaties zijn je al voorgegaan

Bekijk alle cases