Management sessie 

‘Zonder regie, gebeurt het niet!’

Elke leerinspanning van je medewerker wordt vergroot door commerciële actie op het werk. Niet alleen beweging tijdens de Sales Masterclass, juist ook daarna, leidt tot succes. Hierin is een essentiële rol voor je weggelegd. Want 'Zonder regie, gebeurt het niet!’. Dit betekent dat je vooraf, tijdens en na de Sales Masterclass nauw betrokken bent bij het programma.

Beweging regisseren

Vooraf word je gebeld voor een telefonische intake om de persoonlijke leerdoelen van je deelnemer te bepalen. Je bent aanwezig bij de aftrap en bij de afsluiting van de Masterclass Sales, zodat je weet waarop getraind wordt. Daarnaast neem je zelf deel aan de aparte management sessie Zonder regie, gebeurt het niet!, voor verankering in de praktijk.

Programma Zonder regie, gebeurt het niet!

Je kent de leerdoelen en lessons learned van je medewerker. Tijdens deze management sessie staan de succesfactoren voor bewezen salessturing centraal. Zodat je de regie houdt en de scoringsratio met bewezen sales ideeën laat groeien. Succesfactoren voor bewezen salessturing:

 1. Wees als leider de saleshaas
 2. Maak van je overleg een realisatiesessie
 3. Zie het echte salesgedrag
 4. Realiseer de groene golf
 5. Stuur toekomstgericht
 6. Stop met plannen en beweeg
 7. Regisseer de regelmaat
 8. Benut commitmentchecks
 9. Maak sales leuk
 10. Denk vooraf in scenario’s

Belangrijke data en tijden (2018)

 • Telefonische intake (maximaal 1 uur): begin januari (week 2/3) (planning volgt na inschrijving)
 • Plenaire aftrap: maandag 15 januari van 09.00 – 11.00 uur
 • Afsluiting: donderdag 18 januari van 15.00 – 17.00 uur met aansluitend een borrel
 • Management sessie: maandag 22 januari van 9.00 – 12.30 uur

Investering

Je investeert € 2.295,- exclusief BTW en exclusief overnachting. Dit is inclusief alle deelnemersmaterialen, het DISC gedragsprofiel en het managementboek de Management Makeover. Inclusief de management sessie management sessie ‘Zonder regie, lukt het niet!’

Mocht de deelnemer willen overnachten reserveer dan tijdig bij NH Hoteles Waalwijk. Je kunt reserveren tegen een scherp tarief van € 103,- per nacht, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting à € 1,72 p.p.p.n. Vermeld bij je reservering dat je deelneemt aan de Intenza Masterclass Sales (anders betaal je het normale tarief). Telefoonnummer NH Hoteles Waalwijk 0416 - 67 46 84.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Masterclass Sales? Vul het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om je vragen te beantwoorden. 

Inschrijven