Masterclass Sales 

Vergroot voor het nieuwe jaar de salesimpact van je team. Zorg voor een volle agenda in september door te leren van bewezen sales ideeën. In deze Masterclass Sales (januari 2018) staat het verkopen met meer impact centraal. Elke dag een nieuw salesthema: acquisitie, het verkoopgesprek, consultative selling en onderhandelen. Met als resultaat gedreven salesmedewerkers! Alles om nieuwe klanten te winnen en bestaande klanten verder uit te bouwen. Dit levert geïnspireerde klanten op die promotor worden van jouw bedrijf. Dat geeft iedere verkoper energie. Deze energie is de brandstof voor continuïteit en motivatie bij je medewerkers.

Daag jezelf en je medewerker(s) uit en meld je aan voor de Masterclass Sales. Als manager word je betrokken bij de Masterclass Sales. Aan de hand van bewezen succesfactoren kun je de sales doelgericht aansturen en de gewenste salesbeweging realiseren.

Masterclass Sales per dag

Gedurende vier dagen gaat je salesprofessional intensief aan de slag met het vak verkopen. Deze vier dagen wordt getraind op:
DAG 1: Acquisitie; het eerste gesprek en prikkelen in het eerste contact
DAG 2: Het verkoopgesprek; blijvende impact maken
DAG 3: Consultative selling; adviesvaardigheden die sturen naar de oplossing
DAG 4: Afronden & Onderhandelen; win-win situatie bereiken
Bekijk het complete programma: www.intenza.nl/masterclass-sales-programma

Resultaten Sales Masterclass

Deelname aan deze Sales Masterclass betekent meetbare verbetering in activiteiten, resultaten en klantenthousiasme. De deelnemer is in staat om:
  • Makkelijker binnen te komen bij prospects door resultaatgerichte acquisitie
  • Het eerste gesprek met impact te voeren met een concreet vervolg
  • Een win-winsituatie te bereiken door resultaatgerichte onderhandelingsgesprekken
  • Het omzetaandeel te vergroten door relatieverdieping
  • Door consultative selling de opdrachtgever goed te adviseren waardoor de scoringsratio stijgt

Aanpak

Deze Masterclass Sales is resultaat- en praktijkgericht. 70% van de totale tijd wordt besteed aan oefenen met situaties uit de eigen praktijk. Hierdoor ontstaat reflectie en bewustwording zodat het nieuwe gedrag meer ‘verinnerlijkt’ wordt. Aan het einde van elke dag belt je medewerker om de lessons learned te delen.

Management sessie voor verankering

Elke leerinspanning wordt vergroot door de commerciële toepassing achteraf. Niet alleen beweging tijdens deze Masterclass Sales, juist ook daarna, leidt tot succes. Dit betekent dat je vooraf, tijdens en na de Masterclass Sales nauw betrokken bent bij het programma. Vooraf word je gebeld voor een telefonische intake. Je bent aanwezig bij de aftrap en bij de afsluiting van deze Masterclass. En je neemt zelf deel aan de aparte management sessie Zonder regie, gebeurt het niet!, voor verankering in de praktijk. Voor meer informatie lees verder bij management sessie >>.

Meer informatie

Voor wie: Accountmanagers, verkopers en salesprofessionals
Data Masterclass Sales: Maandag 15 januari t/m donderdag 18 januari 2018
Datum Management Sessie: Maandag 22 januari 2018
Locatie: NH Hoteles Waalwijk
Investering: € 2.295,- exclusief BTW, inclusief materiaal
Vragen: Mail naar secretariaat@intenza.nl. Bel (0165) 74 60 15 of vul het contactformulier in. 
   

Ja, ik wil me graag aanmelden

Geen zoekresultaten gevonden voor ""