Mario Bierkens

Oprichter/Partner Intenza Consulting Group
Mario Bierkens

Ervaring

Inspirerend spreker, realisatiecoach en auteur (sinds 1996).

Persoonlijke passie

Mijn passie ligt in het inspireren en activeren van mensen om juist dát te doen wat nodig is om ambitieuze plannen te realiseren.

Stijl

Klanten omschrijven mijn stijl als scherp, praktisch, confronterend, humoristisch, energiek, snel met een continue focus op bewegen en het resultaat.

Specialisme

Mensen en organisaties mobiliseren. Hoe vaak komt het wel niet voor dat we mooie plannen schrijven, goede voornemens hebben en sterke ambities formuleren zonder resultaat. Heel vaak! Ik help graag mensen en organisaties daar verandering in te brengen, waarbij gedrag dé succesfactor om de realisatiekracht in uw organisatie te vergroten. Daarom maak ik vanuit de gedragswetenschap de praktische vertaalslag naar het bedrijfsleven.

Opdrachtgevers

ING, tempo-team, ABAB, Van Oers Accountancy, KWS Infra, Schiphol, Bosselaar & Strengers Advocaten, ASR Verzekeringen, NCOI, GGN, Alphabet, Gielissen Interiors & Exhibitions, UMCG, Gemeente Assen.

Opdrachtgevers voor presentaties

Fontys Hogeschool, De Week van de Ondernemer in opdracht van ING, Ondernemersverenigingen (via MKB Nederland), BOVAG jaarcongres, UWV, Bravis Ziekenhuis (afdeling Orthopedie), KPN Telecom, UMCG Groningen, NAC Breda, Tempo-Team (klantenevenement).

Auteur

Doorlopend Succesvol Verbeteren
Gedrag als succesfactor, 10 live cases bij toporganisaties
De Management Makeover
Eerste hulp bij Leren Excelleren

Mario is veel gevraagd spreker voor zowel interne presentaties alsook bij klant- en relatiemarketingevents. Lees ook de pagina van Spreker Mario Bierkens.