+31 (0)165 74 60 15

×

Saskia Elberse

Ervaring

Na mijn studie Economie ben ik gaan werken bij een verzekeringsmaatschappij als trainee en marktonderzoeker. Omdat het werken met mensen en resultaatgerichtheid belangrijk voor mij is, heb ik de overstap gemaakt naar de uitzendbranche. Daar ben ik 8 jaar werkzaam geweest als manager en hoofd Opleidingen. Sinds 1999 ben ik fulltime als zelfstandig trainer en coach aan het werk.

Persoonlijke passie

Het is mijn passie om mensen in een veilige leeromgeving aan te spreken en uit te dagen om te experimenteren met nieuwe vaardigheden en gedrag.

Stijl

Ik confronteer waar nodig, met compassie, om mensen in beweging te krijgen. Mijn motto daarbij is dat mensen te allen tijde verantwoordelijk zijn voor hun eigen ontwikkeling. Eigenaarschap van de deelnemer staat daarom bij elk traject voorop: wat kan de deelnemer zelf doen, in het hier en nu, om in beweging te komen? Deelnemers wordt daarbij geleerd andere ervaringen aan te spreken en te gebruiken. Dit vraagt creativiteit, flexibiliteit, improvisatie en lef!

Specialisme

Het verzorgen van trainings- en coachingstrajecten op het gebied van communicatie en management. Ik richt mij met name op bedrijven en instellingen in de (zakelijke) dienstverlening, waar de medewerkers de belangrijkste sleutel zijn tot succes. Tijdens deze trajecten maak ik regelmatig gebruik van de psychologische instrumenten voor zelfinzicht MBTI®, Profile Dynamics® en TTI Succes Insights® (DISC), omdat ik van mening ben dat zelfkennis het begin is van alle wijsheid.

Opdrachtgevers

ING, Zwitserleven, Waternet