Eric van Oudenhoven rijdt Alpe d’Huzes

Eric van Novisource traint al een jaar voor de Alpe d’Huzes met zijn team. Wij zijn er trots op dat wij hem mogen sponsoren en wensen hem veel succes!

Kees van Leeuwen dagvoorzitter

Bij het seminar 'Tekort aan technici opgelost' op 22 mei 2018. Hoe kunnen we het schaarse talent aan ons binden? 

Boost Je Sales - Schrijf je nu in

Boost je sales! Kom naar de Sales Inspiratie Sessie op donderdagochtend 19 april. Leer van bewezen sales succesrecepten en krijg tools en tips aangereikt hoe jij je team snel in beweging krijgt. Samen met 45 salesverantwoordelijkheden ga je leren, netwerken en lachen. Geef jouw salesteam een boost! 

Mario Bierkens spreekt belangenloos op Glazenhuis 030

Mario Bierkens levert volledig belangeloos een bijdrage door de workshop “benut de kracht van je gedrag’ te verzorgen. Ook heeft Intenza een donatie gedaan.

Intenza trots op Chelsey Heijnen wegens deelname WK junioren

Trots  zijn we op Chelsey Heijnen die medio november gaat meedoen aan het WK voor junioren.

Intenza HR workshop HR als Businesspartner – 9 november 2017

Hoe zoek je écht aansluiting met de business en lever je een aantoonbare bijdrage aan het succes van de organisatie? Over dat thema delen en ontvangen circa 30 HR verantwoordelijke Intenza-relaties best practices.

SAP medewerker beklimt Kilimanjaro ter gelegenheid van 70 jarige verjaardag vader

Bekijk de inspirerende film en zie hoe hij geïinspireerd raakte om de Kilomanjaro met zijn vader en broer te beklimmen ter gelegenheid van de 70e verjaardag van zijn vader.

De toekomst van werk & leiderschap

Afgelopen 15 juni nam Bart Götte van Future Flock ons tijdens het jaarlijkse Captains Dinner mee in de toekomst van de snel veranderende arbeidsmarkt.

Van Zomerdip naar Zomerpiek

De economie groeit langzaam maar zeker! En daarmee de saleskansen! Toch leert de praktijk dat in de zomerweken de salesinitiatieven sterk afnemen terwijl dit juist een perfecte periode is om te zaaien.

Erik Braal basketbalcoach, laat zijn ploegen swingen als een jazzorkest

Erik Braal, coach van het Groningse Donar, is de professor van het Nederlands basketbal. Hij ging in de leer bij Ton Boot en liet zich inspireren door een dirigent en Intenza-partner Mario Bierkens.