Intenza HR workshop HR als Businesspartner – 9 november 2017

Hoe zoek je écht aansluiting met de business en lever je een aantoonbare bijdrage aan het succes van de organisatie? Over dat thema delen en ontvangen circa 30 HR verantwoordelijke Intenza-relaties best practices.

SAP medewerker beklimt Kilimanjaro ter gelegenheid van 70 jarige verjaardag vader

Bekijk de inspirerende film en zie hoe hij geïinspireerd raakte om de Kilomanjaro met zijn vader en broer te beklimmen ter gelegenheid van de 70e verjaardag van zijn vader.

De toekomst van werk & leiderschap

Afgelopen 15 juni nam Bart Götte van Future Flock ons tijdens het jaarlijkse Captains Dinner mee in de toekomst van de snel veranderende arbeidsmarkt.

Van Zomerdip naar Zomerpiek

De economie groeit langzaam maar zeker! En daarmee de saleskansen! Toch leert de praktijk dat in de zomerweken de salesinitiatieven sterk afnemen terwijl dit juist een perfecte periode is om te zaaien.

Erik Braal basketbalcoach, laat zijn ploegen swingen als een jazzorkest

Erik Braal, coach van het Groningse Donar, is de professor van het Nederlands basketbal. Hij ging in de leer bij Ton Boot en liet zich inspireren door een dirigent en Intenza-partner Mario Bierkens.

Schrijf je in voor de Masterclass Sales

Vergroot voor de zomervakantie de salesimpact van je team. Zorg voor een volle agenda in september door te leren van bewezen sales ideeën.

Intenza feliciteert de KMM Groep met haar prijs tot Best Managed Company!

De KMM Groep behoort hiermee tot de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Intenza is trots al jaren lang deze klant te mogen begeleiden.

Word franchise ondernemer bij Intenza

Altijd al ondernemend geweest? En ligt jouw passie bij het vergroten van klantimpact en commerciële slagkracht? Word dan franchise trainer bij Intenza!

Intenza Sales Inspiratie (Ontbijt) Sessie op 20 april!

Tijdens de Intenza Sales Inspiratie (Ontbijt) Sessie op 20 april ontvangen Intenza-relaties praktische tips om de zomerdip om te zetten naar een zomerpiek.

Tjerk Bogtstra: Ik geloof niet in geluk of pech, wel in kansvergroting en kansverkleining.

Als je mee wilt doen, moet je vooral ontwikkelen waar je goed in bent. Tjerk Bogtstra over het beste uit je team halen.