SALES INSPIRATIE SESSIE

DONDERDAG 23 APRIL 2015 08.00 UUR – 10.30 UUR IN DOORN

 

De economie groeit nog bescheiden. Excuus voor niet scoren of juist een kans om een salesteam sterker en krachtiger te maken? Voor salesverantwoordelijken die op zoek zijn naar tools om hun salesteam te stimuleren de business binnen te halen, organiseert Intenza een Sales Inspiratie Sessie. Op 23 april discussiëren ruim dertig Commercieel Managers, (Commercieel) Directeuren en HR managers met een commerciële focus over het thema Hoe stuur je slim op succesvolle sales?

Naast het uitwisselen van ervaringen worden best practices en concrete ideeën aangereikt op verschillende salesthema’s, zoals

  • Sales aansturen bij inhoudelijke professionals: hoe zorg ik dat ze het ‘leuk’ gaan vinden in plaats van ‘leuren’?
  • Maak jouw salesoverleg tot realisatiesessie: hoe kom ik tot een salesoverleg wat mensen inspireert, verbetert en in beweging zet?
  • Sturen op afstand: hoe zorg ik dat mijn mensen in beweging komen (blijven) als ik voornamelijk op afstand stuur?
  • Tevreden klanten zijn je beste leadgeneratoren: hoe krijg ik mijn verkoopteam in de modus dat ze van tevreden klanten ambassadeurs maken?
  • Jouw salesteam in de juiste versnelling zetten: hoe krijg ik mijn mensen in beweging, in het juiste salesritme?
  • Salesaansturing en gedragsstijlen: hoe stem ik mijn aansturingsstijl af op het gedrag in mijn team en waar liggen de kansen en aandachtspunten in mijn eigen stijl?

Bent u ook geïnteresseerd om aanwezig te zijn? Neem dan contact op met ons secretariaat, te bereiken via 0165 – 746015 of via secretariaat@intenza.nl