Nieuws - Intenza

+31 (0)165 74 60 15

×
Rene Nawijn

Welkom René Nawijn

René Nawijn van harte welkom in het Intenza team!

Mensen gelukkiger maken

Wat een geweldige start van dit najaar! En dat na je vijftigste! Mijn werk was altijd doordrenkt met sales. Nu is tijd om kennis over te mogen dragen. Het commerciële aspect heeft in alle banen altijd de boventoon gevoerd. Mijn algemene kennis heb ik het afgelopen jaar weer op peil gebracht met een diploma post-hbo Bedrijfskunde. Puttend uit vele jaren praktijkervaring, pragmatisch en met veel passie en enthousiasme ga ik mijn kennis overbrengen. Mensen “sterker en beter” maken, is er iets mooier?

Intenza heeft hoog in het vaandel staan dat mensen gelukkiger zijn als ze hun ambities kunnen verwezenlijken. Ze helpt daarbij en zorgt voor een duurzame verandering van het gewoonte gedrag naar het gewenste gedrag. De succesfactoren die daarvoor zijn ontwikkeld in de afgelopen jaren zijn praktisch en hands-on, gelijk toe te passen. Sterker nog, door het gelijk toe te passen, in kleine stapjes maar frequent, komt de verandering tot stand. Ik sta te popelen om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

René is heeft zich 1 september aangesloten bij Intenza. Meer weten of contact met Rene? Lees verder op zijn pagina: René Nawijn.