INSPIRERENDE SPREKERS

Aanzetten tot actie en mensen inspireren het anders te gaan doen. Dat is de kracht van de sprekers van Intenza. Elke presentatie van deze inspirerende sprekers kenmerkt zich door een hoge mate van interactie, humor en praktische vertaalslag naar de eigen praktijk. Inzetbaar voor uw interne organisatie en op klant- en relatiemarketingevents.

Presentatie bijgewoond die je nog eens wil bekijken? Of een collega bijpraten? Download hier de presentatie.

SPREKER INHUREN DIE AANZET TOT ACTIE

Mario Bierkens en Freek Donkers zijn veelgevraagd spreker. Uw mensen verlaten de zaal vol energie, waarmee de eerste stap voor de realisatie van uw doel al start. Om een langduriger effect te creëren krijgt u bij de presentatie altijd ideeën aangereikt om van deze eenmalige prikkel een jaar lang te leren te maken. Want juist dat is waarin Intenza is gespecialiseerd. Mario Bierkens en Freek Donkers werken volgens het 4 B principe: Beleving creëren, Bewijs leveren met praktijkvoorbeelden, Beweging stimuleren en Borgen.

William Korstanje – BUSINESS UNIT DIRECTEUR TEMPO TEAM

Mario weet met zijn energieke optredens en realisatie aanpak leiders in beweging te krijgen om het beste uit hun team te halen!

William Korstanje – BUSINESS UNIT DIRECTEUR TEMPO TEAM

INTERNE PRESENTATIES, KLANTEVENTS EN RELATIEMARKETING

Als inspirerende sprekers worden Mario en Freek veel gevraagd voor presentaties over:

  • Leiderschap & Management
  • Ondernemerschap
  • Veranderingen realiseren
  • Sales
  • Klantimpact
  • Realisatiekracht: van praten naar doen!

Daarnaast wordt de expertise van deze inspirerende sprekers veelvuldig ingezet bij klantevents (b.v. Week van de Ondernemer) of bijeenkomsten met relaties. Ook hier is de opdracht om klanten/relaties te inspireren op een andere wijze hun doelen te realiseren.

Meer weten over deze sprekers? Klik door op hun foto:

    

Bekijk hier de eventkalender om te zien waar deze sprekers binnenkort spreken.

Geprikkeld en uitgedaagd worden tot actie door één van deze inspirerende sprekers? Wilt u een Intenza spreker inhuren, neem vrijblijvend contact op.

Contact