SALES TRAINING

Vergroot de salesimpact en scoringsratio door te leren van bewezen praktische sales methodieken. In elke sales training van Intenza staat het vergroten van de commerciële slagkracht centraal. Met als resultaat gedreven salesmedewerkers die in staat zijn om meer uit bestaande klanten en nieuwe klanten te halen. Dit levert geïnspireerde klanten op, die uw promotor worden en dat geeft energie. Deze energie is de brandstof voor continuïteit en motivatie bij uw medewerker.

John Pannekeet – PARTNER PWC

Samenwerken met Intenza ervaar ik echt als ‘samen werken’. Met als resultaat geïnspireerde medewerkers die in staat zijn om meer werk uit bestaande en nieuwe relaties/klanten te halen.

John Pannekeet – PARTNER PWC

 

VERGROOT UW COMMERCIËLE SLAGKRACHT

Intenza hanteert de volgende uitgangspunten om maximaal resultaat (meetbare verbetering in activiteiten, resultaten en klantenthousiasme) uit de sales training te halen:

  • Een sales training is altijd in combinatie met commerciële actie op de werkplek. Dit leidt tot beweging en succes.
  • Action Learning met werkplektoepassing zorgt voor het verhogen van het leereffect.
  • Deelnemers aan een sales training leren impact maken in alle contacten (voor, tijdens en na) door het benutten van bewezen methodieken.
  • De commerciële slagkracht wordt vergroot door intensieve coaching van de leidinggevende in de praktijk door de Intenza trainer.
  • De transfer van training naar een dagelijkse werkwijze wordt versterkt door werkplekprikkels en coaching van de leidinggevende in de praktijk door de Intenza trainer.

SALES TRAININGEN

Uw commerciële slagkracht vergroten? Hieronder vindt u een kleine selectie van de sales trainingen van Intenza: 

Meer weten over de maatwerk mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contact