+31 (0)165 74 60 15

×

Trek nieuwe klanten aan en bouw bestaande klanten uit!

Volg de sales training van Intenza en leer acquireren met impact!
Het winnen van nieuwe klanten is voor elke salesprofessional essentieel. In deze sales training staat centraal wat je vooraf, tijdens en na het acquisitiegesprek kunt doen, om nog meer impact te maken op potentiële klanten. Door de praktische tips toe te passen na elke sessie ga jij je commerciële inspanningen nog beter benutten!

Schrijf je nu in voor de sales training en zet prospects om naar betalende klanten!

Start oktober 2024 en maart 2025

Doelstelling

Je leert succesvol acquireren. Je bent in staat om prospects om te zetten naar betalende klanten.

Onderwerpen

Tijdens deze sales training ga je intensief aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Hoe trek je nieuwe klanten aan en bouw je bestaande klanten uit?
 • Hoe verkoop je de meerwaarde van je product/dienst?
 • Op welke wijze kun je voor een gesprek al impact maken en je gesprekspartner activeren?
 • Hoe ziet de structuur van een goed acquisitiegesprek eruit?
 • Met welke opening win je vertrouwen bij de klant aan tafel?
 • Met welke vragen kan je het beste de behoeften achterhalen en impact maken?
 • Welke vorm van presenteren maakt de klant enthousiast voor je aanbod?
 • Hoe presenteer je je aanbod en tarieven en hoe overwin je bezwaren?
 • Hoe sluit je een gesprek af?
 • Hoe maak je na een gesprek nog impact?
Werkwijze

Je werkt in deze sales training voornamelijk met eigen cases. Na steeds een korte theoretische inleiding oefen je de vaardigheden in praktijkoefeningen en rollenspellen. Deze oefeningen zijn dus gebaseerd op jouw eigen praktijk waarmee we de kans vergroten dat je de tips en nieuwe inzichten gaat inzetten in de praktijk de weken na de trainingssessie.

Duur

Dit sales programma duurt 4 dagdelen startend in oktober 2024 0f maart 2025 en wordt gegeven op basis van interval met 3 weken tussen de sessies.  Met de toepassingsopdrachten in de 3 weken tussen de sessies, zorg je ervoor dat je 2 maanden lang regie zet op jouw sales activiteiten voor meer resultaat!

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Investering

De investering voor de open sales trainingen bedraagt € 295,- per dagdeel exclusief BTW & inclusief materiaal, locatie en lunch.

Intenza is CRKBO geregistreerd.

Data en locatie

In oktober 2024 en maart 2025 starten de trainingen in Amersfoort. Na inschrijving nemen wij binnen 48 uur contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Start module oktober 2024:
donderdag 3 oktober: 9 – 13 uur
donderdag 12 oktober: 9 – 13 uur
donderdag 14 november: 9 – 13 uur
donderdag 5 december: 9 – 13 uur

Start module maart 2025:
donderdag 6 maart: 9 – 13 uur
donderdag 27 maart: 9 – 13 uur
donderdag 17 april: 9 – 13 uur
donderdag 8 mei: 9 – 13 uur

 • Leer acquireren met impact
 • Maak van prospects klanten
 • 4 daagse interval training
 • Na afronding certificaat
Schrijf je direct in!

Sales Training
Inschrijven / Bel me terug

Maak het verschil, leer acquireren met impact

  Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza

Klantbeoordelingen over de open sales trainingen

William Korstanje

Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!

Pol Nagelkerke

Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.

Pascal Bieleveld

Het is een inspirerende training waarbij Mario als coach je weet te prikkelen en te overtuigen om nieuwe technieken in de praktijk toe te passen. Het allerleukste hierbij is dat je merkt dat je succes boekt in de dagelijkse praktijk. Dit motiveert mij alleen nog meer om mezelf te ontwikkelen!

Rob Lemmens

Jullie kracht zit hem in het delen van direct toepasbare tips & tricks, die zich in het veld bewezen hebben. Je kunt er altijd direct mee aan de slag. Het is ook krachtig en motiverend om vervolgens de gebruiker van jullie adviezen alert te maken op signalen dat het toegepaste zijn positieve uitwerking heeft.

Dirk Jan Klein Essink

Direct toepasbare aanpak die ook door degenen aan wie je leiding geeft wordt geaccepteerd. Trainer is van hoog niveau! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar leidinggeven effectiever wil laten zijn.

Theo Boerjan

Via mijn werkgever DRV Accountants & Adviseurs volg ik momenteel het Leadership Development Programma van Intenza. Geweldig om te zien dat veranderingen in aanpak en gedrag, die in het programma aan bod komen, een groot effect hebben op klanten en collega's. In het programma komen in totaal 8 modules, bestaande uit groepssessies en individuele coachcalls, aan bod. Mijn persoonlijke doelstelling is om op een inspirerende wijze leiding te geven en collega's te motiveren om zich te ontwikkelen. Tot nu toe heb ik geleerd hoe ik meer rendement haal uit een gesprek, hoe ik met meer impact presenteer en om de juiste aandacht aan mijn collega's te geven. De huidige module is Verandermanagement waarin ik, samen met de groep, een interne opdracht van de Raad van Bestuur uitwerk. Dit kenmerkt de hele opzet van het programma: interactief, veel doen en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding van onze realisatietrainer Mario Bierkens van Intenza. Theo Boerjan

Thomas van Noort

Mario geeft direct toepasbare inzichten , methoden en oplossingen om gedrag te beïnvloeden en tot resultaat te komen. Daarnaast is Mario een ervaren trainer/coach: onderscheidend in betrokkenheid, enthousiasme en scherpte.

Rosanne Lantinga

Tijdens deze training word je met name getraind in het "hoe". Hoe breng je bepaalde informatie over en hoe pas je dit aan per situatie? Welke tools kan je gebruiken en wat is de impact hiervan? Omdat iedereen dit op zijn/haar eigen manier doet vraagt dit ook van de coach dat hij zijn coaching afstemt op de persoon. In mijn ogen is dit een van de krachten van Kees. Hij weet per persoon de ontwikkelpunten naar boven te brengen en op zo'n manier te brengen en te oefenen dat de hele groep hier van kan leren. Dit doet hij ook nog eens op een hele prettige manier.

Irma Korver

De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dit maakt de training heel erg waardevol. Daarnaast hebben we beter inzicht gekregen in onze eigen competenties en hebben de MT meetings een betere structuur.

Laura Nijk

De training bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. Het element leren van elkaar en ervaringen komt ook goed naar voren. Met het managementteam hebben we ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie, naar een hoger niveau weten te tillen.

Laura Nijk

Goede training, mooie afwisseling theorie en praktijk. Wij hebben als managementteam ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie naar een hoger niveau weten te tillen. Zeer zeker aan te raden.

Harry Neuteboom

Al een lange tijd heb ik zeer positieve ervaringen met Intenza. De trainingen worden inhoudelijk op je organisatie en behoeften afgestemd. Petra Kerrebijn is een ervaren trainer die zeer scherp en helder, maar ook met gepaste humor de inhoud kan overbrengen en mensen tot actie kan laten overgaan. De feedback van Petra is analytisch sterk en bevat altijd mooie uitdagingen! Daardoor is de effectiviteit en het resultaat hoog. Wil je je medewerkers in beweging laten komen dan ben je bij Intenza aan het juiste adres.