WERKWIJZE

Omdat Intenza weet hoe belangrijk de werkcontext is (de 95%), verzorgen wij uitsluitend incompany trajecten die aansluiten bij de praktijk in uw organisatie. In de aanpak wordt altijd rekening gehouden met het 5-95% principe. Daarbij ontvangt u ideeën voor het werkplekleren voor een duurzaam resultaat. Indien gewenst maken wij – afhankelijk van de aard van de opdracht – met u afspraken over een resultaatafhankelijke beloning.

De focus ligt in alle interventies op de impact van uw leiderschap en de impact op (interne) klanten. Klik hier voor een voorbeeld van onze aanpak.

Wanneer we met u willen komen tot een structurele werkwijze betekent het dat we intensief contact met elkaar hebben. Wij geloven in cocreatie! De Intenza Partner is hierbij uw aanspreekpunt en verzorgt vaak de opstart. In onderling overleg wordt vervolgens het best passende Intenza team samen gesteld, waarbij de partner uw contactpersoon is en nauw betrokken blijft Deze aanpak wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd met een klanttevredenheid van een 8,6.

Hoe verloopt het contact met Intenza?

Wilt u weten wat Intenza voor uw organisatie kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact