+31 (0)165 74 60 15

×

Alex Luigjes

Ervaring

Sinds 2004 management en directie ervaring bij verschillende organisaties. Sinds 2007 als ondernemer, trainer en conceptontwikkelaar. Het ondernemen in de sport, marketing en internet sector, geeft mij een goede inzage in de online en offline keuken van bedrijven.

Persoonlijke passie

Denken in mogelijkheden om de ambities van organisaties te realiseren. Analyserend, creatief en oplossingsgericht. Dagelijks draag ik bij aan het verwezenlijken van deze doelen bij klanten. Daarbij staan persoonlijke en zakelijke groei altijd centraal en krijg ik energie van de behaalde doelstellingen van anderen.

Stijl

Mijn stijl is energiek, spontaan, motiverend, snel, soms confronterend, betrokken maar vooral meedenkend en oplossingsgericht. Met een ‘niet of maar hoe’ werkwijze, ervaren organisaties en professionals mij als een enthousiaste, vriendelijke en praktische trainer/coach met humor. Geleerd en gelachen! Daarbij is mijn streven altijd de persoonlijke groei te stimuleren om de zakelijke groei te realiseren.

Specialisme

Nieuwe media, sales, online & offline conceptontwikkeling, sport, personeelswerving, strategieën, marketing, persoonlijke coaching, user experience en verdienmodellen zijn de aspecten waar ik al 14 jaar vol enthousiasme dagelijks mee werk. Ik implementeer graag makkelijke en snelle oplossingen. Conceptmatig denken. Van de Wat een Hoe maken door alle invalshoeken te analyseren en de beste te Realiseren. Uitdagingen krijgen, oplossingen zien.

Opdrachtgevers

Basic-Fit, Legal-Infra, Personal Fitness Nederland, Fit for Free, Jurilex, Fit20 Nederland, Mondzorg ouderen, Precamon