+31 (0)165 74 60 15

×

Resultaatgerichte aanpak

Onze passie ligt in het vergroten van klantimpact, commerciële slagkracht, leiderschap en teamontwikkeling. Dit doen we door ontwikkelprogramma’s uit te voeren in organisaties waarbij vaardigheden en gedrag centraal staan.

De Intenza programma’s zijn altijd maatwerk. Daarnaast bieden we open trainingen voor persoonlijke ontwikkeling van individuen.

Klanten over Intenza

“Intenza zegt dat zij ambitie weet om te zetten in resultaat. Ik heb ervaren dat dit geen loze woorden zijn. Op unieke intensieve en gestructureerde wijze neemt Intenza je mee in het bereiken van je doelen. Vanuit training/ coaching vertaalt zij op een praktische en creatieve manier de ambitie door naar actiepunten en mijlpalen. Bij ons heeft dit geleid tot focus en het beoogde resultaat”

‐ International Compliance Partners - Harm Groot Kormelink, CCO

“Onze klanten zijn steeds op zoek naar nieuwe mobiliteitsoplossingen. Intenza helpt ons hierbij en blijft ons inspireren, in een langjarige samenwerking. Onze accountmanagers zijn ook afgelopen jaren weer getraind om blijvend waarde toe te voegen bij onze klanten. Mede hierdoor is Alphabet voor de 4e keer op rij uitverkozen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland.”

‐ Chief Commercial Officer (CCO) bij Alphabet Nederland - Ivo Lissone

“Intenza: persoonlijk, meedenkend, professioneel en zeer resultaatgericht ”

‐ HRM Directeur bij Renault Nederland en RCI Financial Services - Nicolien van Duinen

“Intenza heeft ons management begeleid om een aantal van onze regionale teams effectief te doen groeien in de ondernemende kant van hun aansturing. Door te focussen op quick wins hebben deze teams met de begeleiding in kleine stappen binnen 12 weken een meetbare verbetering van hun resultaten laten zien. Iets waarop zij meer dan trots zijn!”

‐ Allerzorg - Roy Rempe

“Intenza durft te confronteren is vasthoudend op de realisatie.”

‐ BDO - Huub Gijsberg - Directievoorzitter Accountancy Bedrijfsadvies