Intenza Diensten- Intenza

0165 74 60 15

×

Klanten over Intenza

“Vernieuwend, creatief, onderscheidend, aanpak op maat en resultaatgericht werken aan verbeteren van skills van medewerkers met verbluffende resultaten.”

‐ Voorzitter Hoofddirectie ABAB Groep B.V - John Verhagen

“Intenza weet op een doeltreffende manier verkopers nog meer te laten houden van hun vak! Persoonlijk, scherp en doeltreffend groeien mensen zichtbaar in hun rol.”

‐ Directeur Commercie Aegon Zakelijk - Marcel Holtrop

“Intenza: persoonlijk, meedenkend, professioneel en zeer resultaatgericht ”

‐ HRM Directeur bij Renault Nederland en RCI Financial Services - Nicolien van Duinen

“Intenza creëert vooruitgang door een onderscheidende mix van urgentie en inspiratie”

‐ Regio Directeur Private Banking ING - Jeroen Prevo

“Intenza heeft ons management begeleid om een aantal van onze regionale teams effectief te doen groeien in de ondernemende kant van hun aansturing. Door te focussen op quick wins hebben deze teams met de begeleiding in kleine stappen binnen 12 weken een meetbare verbetering van hun resultaten laten zien. Iets waarop zij meer dan trots zijn!”

‐ Directeur Allerzorg - Roy Rempe

“Intenza helpt ons bij het realiseren van een hogere gastimpact met praktische handvatten en voorbeelden waardoor we bijzonder mooie resultaten halen.”

‐ Manager marketing & kaartverkoop Stadsschouwburg Nijmegen en concertgebouw de Vereeniging - Floor Marcusse

“De effectiviteit en het inlevingsvermogen van de salesorganisatie van Brand New Day is toegenomen door de inzichten in het persoonlijkheidsprofiel van de mensen in combinatie met de training- en coachingsvaardigheden van Intenza”

‐ Directeur Brand New Day PPI - Jan Willem Hoitsma

“‘Vandaag geleerd, morgen doen’ is de kracht van de methodiek van Intenza. Met passie en inspiratie worden de methodieken geleerd en direct door de medewerkers toegepast. Intenza is in staat om in hun aanpak een naadloze aansluiting van het ’nieuwe werken’ te creëren tussen sales, salesmanagement en management team.”

‐ General Manager Zimmer Biomet - Roy van Esch

“Intenza is een organisatie met gedreven trainers. Onze medewerkers kunnen de praktische handreikingen direct toepassen in hun communicatie met onze klanten”

‐ Partner/belastingadviseur bij Verstegen accountants en belastingadviseurs - Jan van Neerbos