0165 74 60 15

×

Klanten over Intenza

“Vernieuwend, creatief, onderscheidend, aanpak op maat en resultaatgericht werken aan verbeteren van skills van medewerkers met verbluffende resultaten.”

‐ Voorzitter Hoofddirectie ABAB Groep B.V - John Verhagen

“Intenza weet op een doeltreffende manier verkopers nog meer te laten houden van hun vak! Persoonlijk, scherp en doeltreffend groeien mensen zichtbaar in hun rol.”

‐ Directeur Commercie Aegon Zakelijk - Marcel Holtrop

“Intenza: persoonlijk, meedenkend, professioneel en zeer resultaatgericht ”

‐ HRM Directeur bij Renault Nederland en RCI Financial Services - Nicolien van Duinen

“Intenza creëert vooruitgang door een onderscheidende mix van urgentie en inspiratie”

‐ Regio Directeur Private Banking ING - Jeroen Prevo

“Intenza heeft ons management begeleid om een aantal van onze regionale teams effectief te doen groeien in de ondernemende kant van hun aansturing. Door te focussen op quick wins hebben deze teams met de begeleiding in kleine stappen binnen 12 weken een meetbare verbetering van hun resultaten laten zien. Iets waarop zij meer dan trots zijn!”

‐ Directeur Allerzorg - Roy Rempe

“We zijn in Nederland meer dan 30% gegroeid in 1 jaar tijd in het MKB segment met een forse toename van de klanttevredenheid. Ik zou dit iedereen adviseren. Het is geen opleidingsprogramma, maar de realisatie van onze Clients for Life strategie.”

‐ Commercieel directeur Manpower - Annabelle Hagoort

“Intenza helpt ons bij het realiseren van onze groeidoelstellingen. Door onze mensen te ontwikkelen en uit te dagen elke dag commerciële successen te behalen. Geen ingewikkelde processen, maar heel praktisch in de dagelijkse praktijk toepasbaar”

‐ HR directeur YER - Menno van der Lely

“Onze klanttevredenheidscore is van voldoende naar ruim voldoende gegaan. We krijgen reacties dat er meer aandacht is voor de klant. We krijgen ongevraagde complimenten en horen positieve geluiden.”

‐ Directeur Schiphol Plus - Gerard Geurtjens

“Intenza helpt ons bij het realiseren van een hogere gastimpact met praktische handvatten en voorbeelden waardoor we bijzonder mooie resultaten halen.”

‐ Manager marketing & kaartverkoop Stadsschouwburg Nijmegen en concertgebouw de Vereeniging - Floor Marcusse

“‘Vandaag geleerd, morgen doen’ is de kracht van de methodiek van Intenza. Met passie en inspiratie worden de methodieken geleerd en direct door de medewerkers toegepast. Intenza is in staat om in hun aanpak een naadloze aansluiting van het ’nieuwe werken’ te creëren tussen sales, salesmanagement en management team.”

‐ General Manager Zimmer Biomet - Roy van Esch