+31 (0)165 74 60 15

×

Telefonisch Acquisitie

Haal meer rendement uit jouw inspanningen met de training Telefonische Acquisitie. Voor elke salesprofessional is het van belang om bij klanten aan tafel te zitten. Een goed gevulde agenda met afspraken is een basisvoorwaarde om  je commerciële doelstelling te halen. Tijdens deze training staat telefonische acquisitie centraal. Je leert hoe je op een succesvolle wijze meer afspraken kunt maken. Na het oefenen op de tips ga je het geleerde meteen toepassen in de praktijk op echte klanten. Je gaat dus meteen met afspraken in je agenda terug naar kantoor. Schrijf je meteen in de voor de training Telefonische acquisitie.

Doelstelling

Meer rendement uit jouw telefonische inspanningen halen.

Onderwerpen

Gedurende de training Telefonische acquisitie ga je intensief aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Het meewerkende belscript
 • Brengen in plaats van halen
 • De ander winnen voor jouw ideeën
 • Bezwaren aan de telefoon overwinnen
 • Hoe omgaan met de secretaresse als gatekeeper?
 • Live bellen
Werkwijze

Je werkt in deze training aan je eigen telefonische acquisitie vaardigheden en voornamelijk met eigen cases. Na steeds een korte theoretische inleiding oefen je de vaardigheden in praktijkoefeningen.

Duur

De training Telefonische acquisitie duurt 1 dag (8 uur). Naast de trainingsdag is er zelfstudie (i.v.m. maatwerk wordt de intensiteit in overleg bepaald).

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Investering

De investering voor de open training Telefonische acquisitie bedraagt €595,- exclusief BTW, inclusief materiaal.

Maatwerk

Een incompany training Telefonische acquisitie is uiteraard ook mogelijk. De inhoud stemmen we geheel af op jullie wensen.

Online training

Wil je meteen aan de slag? Ook dat kan! Kies voor de online training Telefonisch Afspraken Maken. Deze training volg je online in je eigen leeromgeving voor € 195,- exclusief BTW.

Data en locatie

Elke maand start de training. Na inschrijving nemen we contact met je op om jouw wensen te bespreken.

De trainingen worden gegeven in het midden van het land.

 • Telefonisch afspraken maken
 • Live bellen tijdens de training
 • Eéndaagse training
 • Na afronding certificaat
Schrijf je direct in!

Meld je aan voor de training Telefonische acquisitie

Leer scoren aan de telefoon

  Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza

Klantbeoordelingen over training telefonische acquisitie

William Korstanje

Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!

Pol Nagelkerke

Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.

Pascal Bieleveld

Het is een inspirerende training waarbij Mario als coach je weet te prikkelen en te overtuigen om nieuwe technieken in de praktijk toe te passen. Het allerleukste hierbij is dat je merkt dat je succes boekt in de dagelijkse praktijk. Dit motiveert mij alleen nog meer om mezelf te ontwikkelen!

Rob Lemmens

Jullie kracht zit hem in het delen van direct toepasbare tips & tricks, die zich in het veld bewezen hebben. Je kunt er altijd direct mee aan de slag. Het is ook krachtig en motiverend om vervolgens de gebruiker van jullie adviezen alert te maken op signalen dat het toegepaste zijn positieve uitwerking heeft.

Dirk Jan Klein Essink

Direct toepasbare aanpak die ook door degenen aan wie je leiding geeft wordt geaccepteerd. Trainer is van hoog niveau! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar leidinggeven effectiever wil laten zijn.

Theo Boerjan

Via mijn werkgever DRV Accountants & Adviseurs volg ik momenteel het Leadership Development Programma van Intenza. Geweldig om te zien dat veranderingen in aanpak en gedrag, die in het programma aan bod komen, een groot effect hebben op klanten en collega's. In het programma komen in totaal 8 modules, bestaande uit groepssessies en individuele coachcalls, aan bod. Mijn persoonlijke doelstelling is om op een inspirerende wijze leiding te geven en collega's te motiveren om zich te ontwikkelen. Tot nu toe heb ik geleerd hoe ik meer rendement haal uit een gesprek, hoe ik met meer impact presenteer en om de juiste aandacht aan mijn collega's te geven. De huidige module is Verandermanagement waarin ik, samen met de groep, een interne opdracht van de Raad van Bestuur uitwerk. Dit kenmerkt de hele opzet van het programma: interactief, veel doen en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding van onze realisatietrainer Mario Bierkens van Intenza. Theo Boerjan

Thomas van Noort

Mario geeft direct toepasbare inzichten , methoden en oplossingen om gedrag te beïnvloeden en tot resultaat te komen. Daarnaast is Mario een ervaren trainer/coach: onderscheidend in betrokkenheid, enthousiasme en scherpte.

Rosanne Lantinga

Tijdens deze training word je met name getraind in het "hoe". Hoe breng je bepaalde informatie over en hoe pas je dit aan per situatie? Welke tools kan je gebruiken en wat is de impact hiervan? Omdat iedereen dit op zijn/haar eigen manier doet vraagt dit ook van de coach dat hij zijn coaching afstemt op de persoon. In mijn ogen is dit een van de krachten van Kees. Hij weet per persoon de ontwikkelpunten naar boven te brengen en op zo'n manier te brengen en te oefenen dat de hele groep hier van kan leren. Dit doet hij ook nog eens op een hele prettige manier.

Irma Korver

De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dit maakt de training heel erg waardevol. Daarnaast hebben we beter inzicht gekregen in onze eigen competenties en hebben de MT meetings een betere structuur.

Laura Nijk

De training bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. Het element leren van elkaar en ervaringen komt ook goed naar voren. Met het managementteam hebben we ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie, naar een hoger niveau weten te tillen.

Laura Nijk

Goede training, mooie afwisseling theorie en praktijk. Wij hebben als managementteam ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie naar een hoger niveau weten te tillen. Zeer zeker aan te raden.

Harry Neuteboom

Al een lange tijd heb ik zeer positieve ervaringen met Intenza. De trainingen worden inhoudelijk op je organisatie en behoeften afgestemd. Petra Kerrebijn is een ervaren trainer die zeer scherp en helder, maar ook met gepaste humor de inhoud kan overbrengen en mensen tot actie kan laten overgaan. De feedback van Petra is analytisch sterk en bevat altijd mooie uitdagingen! Daardoor is de effectiviteit en het resultaat hoog. Wil je je medewerkers in beweging laten komen dan ben je bij Intenza aan het juiste adres.

Uiteraard kan de training Telefonisch Acquisitie ook op maat verzorgd worden

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook onze sales trainingen.

Contact opnemen