+31 (0)165 74 60 15

×

Incompany Training

Elke incompany training die Intenza verzorgt is geheel maatwerk doordat we de training afstemmen op de ambities van jouw organisatie of afdeling. Hierdoor maak je sneller vooruitgang. De incompany trainingen van Intenza onderscheiden zich enerzijds door de focus op de praktijk en anderzijds op gedragsniveau zodat je het  geleerde ook duurzaam blijft toepassen. Je maakt meteen de transfer naar de praktijk van morgen.

Incompany trainingen met resultaat

Een incompany training is bij uitstek geschikt om nieuwe vaardigheden en bijhorend gedrag aan te leren. Onze jarenlange ervaring leert dat het succes wordt bepaald door borging van het geleerde op korte en lange termijn. Bij elke Intenza incompany training ligt zowel de focus op de korte termijn (een nieuwe vaardigheid leren) als op de lange termijn (het gewenste gedrag realiseren). Vijf succesfactoren die sterk bijdragen aan dit resultaat zijn:

 

 • Impactvolle programma’s
 • Realiseer doelstellingen
 • Online leeromgeving
 • Ook Engelstalige incompany trainingen
Ja, ik wil graag advies op maat!

Vijf succesfactoren

  Mensen komen sneller in beweging wanneer je plannen vertaalt naar concreet gedrag op de werkplek. Gedragswetenschapper Ben Tiggelaar stelt dat vage gedragsintenties (‘Ik wil meer netwerken’) leiden tot 4% resultaat na een half jaar. Concrete acties daarentegen (‘Ik bezoek die 3 netwerkbijeenkomsten in die periode en dat doe ik op die manier’) zorgen in 45% van de gevallen voor resultaat.
  Mensen doen niet wat je zegt, maar doen wat jij doet. Daarom krijgen directie en management altijd concrete tips aangereikt om de impact van hun voorbeeldgedrag te versterken.
  Ons leerproces verloopt in 3 stappen: Eerst doen, dan vaker doen en dan beter doen. Intenza hanteert daarom het Action Learning principe bij haar incompany trainingen. Daarbij vertalen we het geleerde altijd direct naar actie voor morgen, overmorgen en de dag erna in de praktijk zodat je sneller resultaat behaalt. Van doen, naar een ritme, naar resultaat.
  Ons handelen wordt veelal gestuurd door hoe we denken; onze overtuigingen. Het heeft geen zin om nieuw gedrag te trainen zonder te werken aan het veranderen van de oude denkbeelden. Waar nodig is individuele begeleiding of coaching onderdeel van het incompany trainingsprogramma.
  Gedragsverandering is een proces en geen event. Daarom bevat ieder leertraject bij Intenza tips om het geleerde te borgen in de dagelijkse praktijk (denk aan sturing, beloning, inbedding in jullie systemen, overlegstructuur en HR-processen).

Online leeromgeving

We zorgen ook voor realisatiesupport voor en na de maatwerk trainingen met behulp van ons online leeromgeving. Deelnemers ontvangen tussentijdse inspiratiefilmpjes, opdrachten, toetsen en action learning opdrachten. Ook bieden we zo coaching op afstand.

Training op maat

Intenza gelooft dat mensen gelukkiger zijn als ze hun ambities realiseren, wij begeleiden jou daarbij. Je leert niet door erover te praten, maar door het te doen. Je traint met interval en werkt met (live) cases. Juist door intensief te oefenen wordt de eerste verbetering al in de training voelbaar. Inzicht en bewustwording zorgen ervoor dat je het nieuwe gedrag sneller eigen maakt.

Laat ambities werkelijkheid worden.

Neem contact op voor jouw incompany vraag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza

De werking van gedrag door Mario Bierkens

Bekijk de video

Trainingen voor succesvolle ondernemers

Bekijk de open trainingen

Inhoudelijke artikelen over gedrag

Ga naar onze kennisbank