Trainingen – Impactvolle Incompany Trainingen - Intenza

0165 74 60 15

×

Trainen

Je leert niet door erover te praten, maar door het te doen. Dat is de reden dat Intenza traint vanuit het action learning principe. In de trainingen, met interval, wordt gewerkt met (live) cases. Juist door intensief te oefenen wordt de eerste verbetering al in de training voelbaar. Inzicht en bewustwording zorgen ervoor dat je het nieuwe gedrag sneller eigen maakt.

Eerst doen, dan beter doen. In de weken tussen/na de training ligt het accent op doen. Je wordt continu uitgedaagd om de transfer te maken naar concrete acties in de praktijk. Dat vergroot de kans op succes en een beter resultaat.

5% van ons gedrag is bewust gedrag, 95% onbewust. De meeste trainingen richten zich op ‘5% interventies’ die vooral leiden tot gelegenheidsgedrag tijdens de training. Met als gevolg dat het effect snel weg ebt na de training. Juist daarom zijn Intenza ontwikkelprogramma’s gericht op het creëren van gewoontegedrag. Hiervoor reiken we suggesties aan om het geleerde op de mentale radar te houden. Lees meer over de werking van gedrag als succesfactor.

Open Sales Trainingen

Een aantal sales trainingen verzorgen we ook op basis van open inschrijving: Accountmanagement, Acquisitie training, training netwerken, DISC-training: herkennen en inspelen op gedrag, Succesvol onderhandelen en Telefonische afspraken maken.

  • Incompany / maatwerk trainingen
  • Resultaatgericht
  • Dynamisch & verfrissend
  • Creëren van gewoontegedrag
Neem contact op

Ervaringen

“Vernieuwend, creatief, onderscheidend, aanpak op maat en resultaatgericht werken aan verbeteren van skills van medewerkers met verbluffende resultaten.”

‐ Voorzitter Hoofddirectie ABAB Groep B.V - John Verhagen

“Intenza: persoonlijk, meedenkend, professioneel en zeer resultaatgericht ”

‐ HRM Directeur bij Renault Nederland en RCI Financial Services - Nicolien van Duinen

“De effectiviteit en het inlevingsvermogen van de salesorganisatie van Brand New Day is toegenomen door de inzichten in het persoonlijkheidsprofiel van de mensen in combinatie met de training- en coachingsvaardigheden van Intenza”

‐ Directeur Brand New Day PPI - Jan Willem Hoitsma

“Intenza customized de opleiding to the max. Brengt cursisten naar een hoger level dat direct toepasbaar is in de praktijk en doet dat op een hele respectvolle manier. Intenza levert en komt afspraken na. ”

‐ Directeur bij Aegon Schade Zakelijk - Marleen Lemmens

“Intenza is een organisatie met gedreven trainers. Onze medewerkers kunnen de praktische handreikingen direct toepassen in hun communicatie met onze klanten”

‐ Partner/belastingadviseur bij Verstegen accountants en belastingadviseurs - Jan van Neerbos

Veelgestelde vragen over Intenza trainingen

Slechts 5% van ons gedrag is bewust gedrag. Zo’n 95% is onbewust gedrag, dat wordt beïnvloed door de context (lees: de dagelijkse (werk)omgeving). Veel trainingen zijn ingericht als zogenaamde ‘5% interventies’. Dat wil zeggen: zij leiden vooral tot ‘gelegenheidsgedrag’. Intenza gelooft meer in het creëren van ‘gewoontegedrag’. Daarbij helpt het enorm wanneer je weet hoe je de grip op je eigen gedrag en dat van je mensen kan vergroten. Dat kan namelijk door het geven van zogenaamde ‘95% werkplekprikkels’. Naast werkprikkels is het ook van belang om te letten op de gedragsprofielen van medewerkers. Die geven onder andere inzicht hoe snel medewerkers veranderingen adopteren.

Het was een goede training, maar toch valt het effect ervan tegen. Herkenbaar? Dit is een bekend fenomeen. We nemen ons regelmatig dingen voor – bijvoorbeeld na afloop van een training – die we uiteindelijk maar deels realiseren. Ervaring leert dat slecht 25% van de plannen succesvol wordt doorgevoerd. Hetzelfde geldt voor het ontwikkelen van mensen. We sturen onze mensen naar een training of we gaan zelf naar een training. Ook al was het een goede training, toch ebt het effect weg.

In onze ogen is alleen training dus nooit de oplossing om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom is de trainingsaanpak van Intenza sterk gericht op het realiseren van een werkwijze op de werkplek. Deelnemers worden voor, tijdens en na de training gestimuleerd om het geleerde toe te passen. Ook intensieve coaching van de leidinggevende valt onder onze aanpak.

Elke opdracht die we uitvoeren is een incompany traject. De trainingen in dit overzicht geven je een indruk van de trainingen die we kunnen verzorgen. Juist omdat alles maatwerk is kunnen we doelgericht inspelen op de uitdagingen binnen jouw bedrijf. Soms geven we open trainingen, deze vind je terug onder onze evenementen.

Contact opnemen