+31 (0)165 74 60 15

×

Training Onderhandelen

Neem deel aan de training onderhandelen en word succesvol tijdens elke onderhandeling. In je werk heb je regelmatig te maken met onderhandelingssituaties. Of je nu leidinggevende, HR-manager, projectleider of MT-lid bent, je hebt te maken verschillende belangen. Tijdens de training leer je effectief te onderhandelen door gedragsstijlen te herkennen en hier succesvol mee om te gaan tijdens het onderhandelingsgesprek. Laat je niet meer verrassen of afleiden tijdens de onderhandelingen. Vergroot je persoonlijke effectiviteit tijdens de training onderhandelen en bereik een win-win situatie.

Doelgroep

Accountmanagers, verkopers, leidinggevenden en professionals.

Doelstelling

Je bent in staat om het onderhandelingsgesprek resultaatgericht te voeren en een win-win-situatie te bereiken.

Onderwerpen

Tijdens de training onderhandelen staan de volgende onderwerpen centraal:

 • Valkuilen bij onderhandelen
 • Effectief omgaan met de verschillende gedragsstijlen tijdens de onderhandeling
 • Het gestructureerde onderhandelingsgesprek
 • Effectief argumenteren
 • Omgaan met onderhandelings- en inkooptactieken
 • Afsluiten en weerstanden overwinnen tijdens het onderhandeling
Duur

2 dagen ( 2x 8 uur) met interval en praktijkopdrachten. Naast de trainingsdagen is er zelfstudie (i.v.m. maatwerk wordt de intensiteit in overleg bepaald).

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Investering

De investering voor de tweedaagse open training onderhandelen bedraagt €1.190,- exclusief BTW, inclusief materiaal.

Intenza is CRKBO gecertificeerd.

Maatwerk

Een incompany training Effectief Onderhandelen is uiteraard ook mogelijk.

Data en locatie

Elke maand start de training. Na inschrijving nemen we contact met je op om jouw wensen te bespreken.

De trainingen worden gegeven in het midden van het land.

 • Resultaatgericht onderhandelen
 • Win-win situatie bereiken
 • 2 daagse interval training
 • Na afronding certificaat
Schrijf je direct in!

Schrijf je hier in voor de training onderhandelen

Leer effectief en succesvol te onderhandelen

  Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord.

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza

Klantbeoordelingen over training onderhandelen

William Korstanje

Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!

Rob Lemmens

Jullie kracht zit hem in het delen van direct toepasbare tips & tricks, die zich in het veld bewezen hebben. Je kunt er altijd direct mee aan de slag. Het is ook krachtig en motiverend om vervolgens de gebruiker van jullie adviezen alert te maken op signalen dat het toegepaste zijn positieve uitwerking heeft.

Dirk Jan Klein Essink

Direct toepasbare aanpak die ook door degenen aan wie je leiding geeft wordt geaccepteerd. Trainer is van hoog niveau! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar leidinggeven effectiever wil laten zijn.

Pascal Bieleveld

Het is een inspirerende training waarbij Mario als coach je weet te prikkelen en te overtuigen om nieuwe technieken in de praktijk toe te passen. Het allerleukste hierbij is dat je merkt dat je succes boekt in de dagelijkse praktijk. Dit motiveert mij alleen nog meer om mezelf te ontwikkelen!

Pol Nagelkerke

Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.

Theo Boerjan

Via mijn werkgever DRV Accountants & Adviseurs volg ik momenteel het Leadership Development Programma van Intenza. Geweldig om te zien dat veranderingen in aanpak en gedrag, die in het programma aan bod komen, een groot effect hebben op klanten en collega's. In het programma komen in totaal 8 modules, bestaande uit groepssessies en individuele coachcalls, aan bod. Mijn persoonlijke doelstelling is om op een inspirerende wijze leiding te geven en collega's te motiveren om zich te ontwikkelen. Tot nu toe heb ik geleerd hoe ik meer rendement haal uit een gesprek, hoe ik met meer impact presenteer en om de juiste aandacht aan mijn collega's te geven. De huidige module is Verandermanagement waarin ik, samen met de groep, een interne opdracht van de Raad van Bestuur uitwerk. Dit kenmerkt de hele opzet van het programma: interactief, veel doen en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding van onze realisatietrainer Mario Bierkens van Intenza. Theo Boerjan

Hoornaar

Energieke trainer, die veel verstand heeft van zaken en praktijkervaringen kan gebruiken in de voorbeelden. De training is zeker niet saai door het hoge tempo, wat richting het eind van de dag ook wat vermoeiend werkt. Verder een enorme aanrader indien je meer met adviserend verkopen wilt doen!

Jorian Hak

Freek is een energieke leuke trainer. Ik heb nogal een korte spanningsboog maar hij weet met zijn humor en interessante praktijvoorbeelden mij de gehele dag te boeien, hulde. Omdat dit meer dan 30 woorden moet bevatten staat deze zin er ook nog.

rob kramer

zeer veel voorbeelden en handvatten die je direct in de praktijk kunt gebruiken. Na en groot aantal jaren in de sales toch weer veel praktische zaken kunnen oppikken.Ook na afloop beschikbaar voor praktische hulp en tips

Lamers

Erg leerzaam, goede tips! Trainster legt erg goed uit met voorbeelden, kleine oefeningen en rollenspellen. Ik gebruik een aantal elementen iedere dag in mijn gesprekken intern en met klanten. Om de training te doen raad ik aan dit niet met een te kleine groep te doen om verschillende rollenspellen te doen en te oefenen.

naenen

Wat een energie, enthousiasme en creativiteit! Zelden zo'n "training op maat" gehad waarbij we meteen tools kregen om mee aan de slag te gaan. Uitspraken als Quick Wins, toekomstgericht evalueren,inkoopadvies geven(ipv verkopen) hebben ons in de praktijk daadwerkelijk een stap verder gebracht. Mario heeft ons geholpen onze ambities en die van de klant te realiseren. Kijk nu alweer uit naar de volgende meeting!

Harry Neuteboom

Al een lange tijd heb ik zeer positieve ervaringen met Intenza. De trainingen worden inhoudelijk op je organisatie en behoeften afgestemd. Petra Kerrebijn is een ervaren trainer die zeer scherp en helder, maar ook met gepaste humor de inhoud kan overbrengen en mensen tot actie kan laten overgaan. De feedback van Petra is analytisch sterk en bevat altijd mooie uitdagingen! Daardoor is de effectiviteit en het resultaat hoog. Wil je je medewerkers in beweging laten komen dan ben je bij Intenza aan het juiste adres.

Beter leren onderhandelen?

Train geheel op maat op jouw persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk ook onze andere sales trainingen.

Contact