0165 74 60 15

×

Sales training

Vergroot je salesimpact en scoringsratio door te leren van bewezen praktische sales methodieken. In elke sales training van Intenza staat het vergroten van de commerciële vaardigheden centraal. Het resultaat is dat je gedreven en vaardig bent om meer uit bestaande klanten en nieuwe klanten te halen. Dit levert geïnspireerde klanten op, die jouw promotor worden en dat geeft energie. Deze energie geeft je een echte sales boost.

Elke sales training die Intenza verzorgt is geheel maatwerk en wordt afgestemd op de ambities van jouw organisatie. Hieronder tref je een kleine selectie van soorten sales trainingen die we kunnen verzorgen.

Maximaal resultaat uit elke sales training

Intenza hanteert de volgende uitgangspunten om maximaal resultaat (meetbare verbetering in activiteiten, resultaten en klantenthousiasme) uit de sales training te halen:

  • Een sales training is altijd in combinatie met commerciële actie op de werkplek. Dit leidt tot beweging en succes.
  • Action Learning met werkplektoepassing zorgt voor het verhogen van het leereffect.
  • Deelnemers aan een sales training leren impact maken in alle contacten (voor, tijdens en na) door het benutten van bewezen methodieken.
  • De commerciële slagkracht wordt vergroot door intensieve coaching van de leidinggevende in de praktijk door de Intenza sales trainer.
  • De transfer van training naar een dagelijkse werkwijze wordt versterkt door werkplekprikkels en coaching van de leidinggevende in de praktijk door de Intenza sales trainer.
Resultaatgericht trainen op sales

Wat zijn jouw ambities? We helpen graag om ze te realiseren.

Ervaringen

“Samenwerken met Intenza ervaar ik echt als ‘samen werken’. Met als resultaat geïnspireerde medewerkers die in staat zijn om meer werk uit bestaande en nieuwe relaties/klanten te halen.”

‐ Partner PWC - John Pannekeet

“Intenza traint al jaren onze change professionals om -naast hun sterk inhoudelijke bijdrage- ook door hun gedrag onze opdrachtgevers te helpen om hun veranderambitie in de financiële wereld te realiseren. En juist dat geven onze opdrachtgevers regelmatig terug; Novisource professionals onderscheiden zich door in resultaat te denken en leveren altijd. Ze doen dat met Bevlogenheid, Verbindingskracht, Daadkracht en Ondernemerschap!”

‐ Directeur Novisource - Roy Vissers