Sales Succes Aanpak - Intenza

+31 (0)165 74 60 15

×

De Intenza Sales Succes Aanpak

Om van ambities tot resultaten te komen is gedrag dé succesfactor. Dus wil je groeien als commercieel manager en meer rendement uit jouw salesteam halen? Zodat je met jouw team de omzet een boost geeft?

Dan hebben we iets heel moois voor jou waarmee je ook nog slim omgaat met jouw budget…de Intenza Sales Succes Aanpak. Dit is een programma waarin je gedurende 12 weken met bewezen succesfactoren aan de slag gaat.

Elke week ontvang je inspirerende voorbeelden, zoals filmpjes, praktische tips, oefeningen voor jou als manager zelf en om met jouw team te doen. Gedragswetenschappelijk onderzoek leert dat een aanpak met veel energie en fun de beste resultaten geeft. Daarom staat in dit programma LOL centraal: Leren, Ontwikkelen, Lachen

  • Offline: Sales Succes Box
  • Online: Inspiratieomgeving
  • Persoonlijk: Intenza coach
Ja, ik wil starten met de Sales Succes Aanpak!

Je wordt op 3 manieren ondersteund:

    Offline: je ontvangt de Sales Succes Box met daarin onder andere het programma per week en ondersteunende hulpmiddelen. Zoals het Sales Boosterplan, de Bucketlistposter, complimentenkaarten en ideeën hoe je jouw team kunt Verrassen, Veranderen & Verbeteren.
    Online: ontdek welke gedragssuccesfactoren er zijn op jouw online inspiratieomgeving en hoe je die kunt toepassen op jouw team. Laat je 24/7 inspireren door inspirerende filmpjes, werkvormen en trainingen.
    Persoonlijk: jouw Intenza coach beantwoordt elke week online jouw eventuele vragen, zet jou op voorsprong, denkt met je mee en geeft je feedback als je zaken hebt uitgewerkt.

De Opzet

Onderstaand vind je ter inspiratie een overzicht van de opzet met de resultaten per week en wat op de weekkaarten staat. Klik op de afbeeldingen om de kaarten te vergroten.

Investering

Voor de Sales Succes Aanpak investeer je inclusief de Sales Succes Box, de online inspiratieomgeving en de wekelijkse online coachmomenten € 1.495,- per pakket exclusief BTW. Uitgaande van 12 weken investeer je dus voor € 125,- per week in jouw groei als commercieel manager, die meer rendement uit zijn team haalt!

Over Intenza

Intenza heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van ontwikkelprogramma’s bij commerciële organisaties. We begeleiden ze in het realiseren van hun ambities.

Dat doen we door meer regie te zetten op gedrag dat zorgt voor beweging, energie en resultaat. Waardoor ze meer nieuwe klanten winnen, bestaande klanten uitbouwen en meer rendement halen uit hun commerciële inspanningen.

Ja, ik wil met mijn team onze omzet een boost geven

Ik wil graag in contact komen met een professional van Intenza over de Sales Succes Aanpak

Be a champion!

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza