+31 (0)165 74 60 15

×

Inhuren inspirerende sprekers

Elke presentatie van onze inspirerende sprekers kenmerkt zich door een hoge mate van interactie, humor en praktische vertaalslag naar de eigen praktijk. Intenza sprekers en dagvoorzitters inspireren en zetten aan tot actie.

Spreker inhuren

De inspirerende sprekers van Intenza worden veel gevraagd als dagvoorzitter en voor klant- en relatiemarketingevents. Jouw gasten/medewerkers verlaten de zaal vol energie, waarmee de eerste stap voor de realisatie van jouw doel al start. Om een langduriger effect te creëren krijg je bij de presentatie altijd ideeën aangereikt om van deze eenmalige prikkel een jaar lang leren te maken. Want juist dat is waar Intenza in is gespecialiseerd.

Een inspirerende spreker inhuren?

Geprikkeld en uitgedaagd worden tot actie door één van onze inspirerende sprekers? Zij verzorgen presentaties op het gebied van o.a.: leiderschap & management, ondernemerschap, veranderingen realiseren, sales, klantgerichtheid, retail, realisatiekracht.

Neem contact op

Interne presentaties, klantevents en relatiemarketing

Meer weten over deze inspirerende sprekers of zien waar ze binnenkort spreken? Klik door op hun foto of bekijk de eventkalender. 

Mario Bierkens  Freek Donkers  Kees van Leeuwen

Inspirerende spreker inhuren? Neem contact op met Intenza

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.