+31 (0)165 74 60 15

×

Inspirerende spreker, ondernemer, realisatiecoach en auteur. Mario Bierkens (MBA) adviseert en begeleidt bedrijven en topsportorganisaties bij het realiseren van topprestaties. Zijn grote passie is het verzorgen van presentaties om zo leidinggevenden te inspireren. Tevens heeft hij zijn sporen verdiend in de topsport door het begeleiden van coaches om meer uit hun teams te halen. Als spreker wordt Mario door opdrachtgevers omschreven als scherp, humoristisch, praktisch, confronterend, energiek, snel met een continue focus op bewegen en het resultaat.

Als inspirerende spreker zet hij aan tot actie in zijn presentaties. Je krijgt gegarandeerd Quick Wins aangereikt die je á la minute en zonder hoge investeringen kunt implementeren. Mario is tevens auteur van enkele managementboeken, waaronder Gedrag als succesfactor, De management makeover en Leren excelleren.

 • Scherp
 • Humoristisch
 • Energiek
 • Praktisch
Meer over Mario Bierkens

Juist dát doen wat nodig is om ambitieuze plannen te realiseren.

Mario zijn presentaties zijn praktisch met een continue focus op bewegen en het resultaat.

Mario Bierkens inhuren als spreker

Mario Bierkens in gesprek

Over Mario

Onderwerpen presentaties

Mario zijn kracht en passie ligt in het inspireren en activeren van mensen om juist dát te doen wat nodig is om ambitieuze plannen te realiseren. Je kunt hem inzetten als inspirerende spreker voor zowel interne presentaties alsook bij klant- en relatiemarketingevents.

 • Succesvol ondernemen
 • Inspirerend leiderschap
 • Slagkracht sales vergroten
 • Vergroten van uw realisatiekracht: realiseren van ambities en doelstellingen
 • Optimaliseren bedrijfsresultaten
 • Impact vergroten van inspanningen
 • Duurzame inzetbaarheid van medewerkers verbeteren
 • Succes creëren bij tegenwind

Ervaringen met Mario

“De aanpak van Intenza realiseert echt duurzaam commercieel gedrag. We hebben menig nieuwe klant binnengehaald. Ook zagen we onze omzet bij bestaande klanten omhoog gaan. Een enorme prestatie van onze mensen, die nu met meer fun en vol vertrouwen sales bedrijven!”

‐ Tempo Team - William Korstanje - Business Unit directeur Zuid-Nederland

“Zimmer Biomet kent al een jarenlange samenwerking met Intenza, Mario Bierkens. Zijn enthousiasme en vaak confronterende eenvoud van analyseren, denken en handelen heeft onze organisatie op alle lagen een boost gegeven.”

‐ General Manager - Zimmer Biomet - Ronald van Esch

“Mario valt het beste te typeren als de man van de wake-up call (je wéét het wel, maar je doet het vaak niet). En zeker ook: focus je meer op de mensen die willen dan degene die niet mee willen in een verandering.”

‐ Lievensberg Ziekenhuis - Drs. Hans Ensing - Voorzitter raad van bestuur

“De presentatie voor onze vakgroep Orthopedie was inspirerend, verhelderend en zeer succesvol. Met zijn frisse en duidelijke presentatiestijl weet hij aanwezigen bewust te maken van de noodzaak tot veranderen. En met concrete, pakkende voorbeelden helpt hij tevens hoe we deze verandering kunnen realiseren. Mario, bedankt!”

‐ Bravis Ziekenhuis - Wout Rosenberg - Orthopedisch chirurg

“Mario is een passievolle, straight forward coach die middels tastbare praktijkvoorbeelden duidelijk maakt dat wij meer invloed hebben op het gedrag van onze voetballers dan we denken en dit gedragsveranderingsproces handen en voeten geeft.”

‐ NAC - Geert Brusselers - Hoofd jeugdopleiding

Contact met Mario Bierkens

Mario denkt uiteraard graag met je mee bij de invulling van jouw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de praktijk.

Neem geheel vrijblijvend contact met Mario op via telefoonnummer +31 (0)6 5374 9618 of vul het contactformulier in.