+31 (0)165 74 60 15

×

Verkooptraining

Til je verkoopgesprekken naar een hoger niveau door het volgen van onze verkooptraining. Wij leren je hoe je nog beter kunt inspelen op de behoeften van je klant. Zo kun jij ze beter activeren en haal je ze over tot de aankoop. Je leert meer impact te maken in elk verkoopgesprek zodat je de concurrentie ver achter je laat. Dat wil jij toch ook? Wacht daarom niet langer en schrijf je in voor een van de Intenza verkooptrainingen.

Verkooptraining op maat

Laat ons weten voor welke salesuitdaging je staat, dan leggen we daar de focus op tijdens de incompany verkooptraining. Maak van jouw verkoopgesprek geen vuurpijl, die dooft zodra jij vertrokken bent. Maar creëer impact gedurende het gehele sales traject.

Open verkooptrainingen

Naast een incompany verkooptraining kun je ook kiezen voor een training open inschrijving: Accountmanagement, Acquisitie training, Effectief netwerken, DISC-training: herkennen en inspelen op gedrag, Succesvol onderhandelen  en Telefonische afspraken maken.

 • Verkopen met impact
 • Geheel op maat
 • Interval training
 • Klanten activeren
Incompany verkooptraining

Neem contact op

Je gegevens zullen verwerkt worden conform het privacybeleid van Intenza

Klanten over onze maatwerk verkooptraining

“Intenza weet op een doeltreffende manier verkopers nog meer te laten houden van hun vak! Persoonlijk, scherp en doeltreffend groeien mensen zichtbaar in hun rol.”

‐ Directeur Commercie Aegon Zakelijk - Marcel Holtrop

“Intenza: persoonlijk, meedenkend, professioneel en zeer resultaatgericht ”

‐ HRM Directeur bij Renault Nederland en RCI Financial Services - Nicolien van Duinen

“Intenza traint al jaren onze change professionals om -naast hun sterk inhoudelijke bijdrage- ook door hun gedrag onze opdrachtgevers te helpen om hun veranderambitie in de financiële wereld te realiseren. En juist dat geven onze opdrachtgevers regelmatig terug; Novisource professionals onderscheiden zich door in resultaat te denken en leveren altijd. Ze doen dat met Bevlogenheid, Verbindingskracht, Daadkracht en Ondernemerschap!”

‐ Directeur Novisource - Roy Vissers

“Intenza helpt ons bij het realiseren van onze groeidoelstellingen. Door onze mensen te ontwikkelen en uit te dagen elke dag commerciële successen te behalen. Geen ingewikkelde processen, maar heel praktisch in de dagelijkse praktijk toepasbaar”

‐ YER - Menno van der Lely - HR directeur

“Vernieuwend, creatief, onderscheidend, aanpak op maat en resultaatgericht werken aan verbeteren van skills van medewerkers met verbluffende resultaten.”

‐ Voorzitter Hoofddirectie ABAB Groep B.V - John Verhagen

Leer verkopen met impact!

Een verkooptraining is voor iedereen die verkoopt. Van accountmanagers, verkopers of professionals die naast de inhoud ook een commerciële taak hebben. Wanneer je kiest voor een maatwerk verkooptraining dan kun je denken aan de volgende onderwerpen. Uiteraard wordt de inhoud van de verkoop training geheel op de wensen van jouw team afgestemd.

 • Het gestructureerde verkoopgesprek
 • Inzicht in je eigen verkoop gedragsstijl
 • Hoe impactvol openen van het gesprek?
 • Inventariseren van de behoefte
 • Overtuigend presenteren
 • Omgaan met bezwaren en weerstanden
 • Adequaat afsluiten en afspraken maken

Na afloop van de maatwerk verkooptraining ben je in staat om het verkoopgesprek gestructureerd, resultaatgericht en met impact te voeren

Vergroot je salesimpact en scoringsratio

Kies voor een maatwerk sales training. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact