+31 (0)165 74 60 15

×

Hogere omzet realiseren

Het vergroten van je omzet, nieuwe klanten winnen, bestaande klanten houden en verder uitbouwen. Iedere organisatie is op zoek naar hoe ze dit ieder jaar weer voor elkaar krijgen. De ingrediënten voor meer omzet bestaan vaak uit een combinatie van salesactiviteiten alsook de inzet van je mensen. Uiteraard spelen je producten/diensten en processen hier ook een rol bij om meer omzet te realiseren.

Intenza start met het inzichtelijk krijgen van alle klant contactmomenten. Op welke momenten kan jouw organisatie het verschil maken? Met de jarenlange ervaring worden deze momenten vertaald naar vaardigheden en gedrag die van belang zijn bij het vergroten van de commerciële slagkracht.

Intenties leiden niet tot meer omzet. Gedrag wel. Dat is het vertrekpunt in de Intenza aanpak. Er is
meer voor nodig dan alleen het trainen op vaardigheden. Juist ook de aansturing van management en directie en het geven van concretere werkplekprikkels zorgen ervoor dat het nieuwe sales gedrag inslijpt. Zo ontstaat blijvende commerciële slagkracht met als resultaat meer omzet.

Wil je ook de commerciële slagkracht van jouw organisatie blijvend vergroten? Bekijk onze sales trainingen of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Aan het einde van de afspraak heb je altijd praktische tips gekregen waarmee je direct jouw voordeel kunt doen.

  • Bewezen aanpak
  • Direct toepasbare best practices
  • Beter resultaat
  • Commerciële slagkracht vergroten
Neem contact op

Ervaringen

“De service van Intenza houdt niet op na één sessie: de coaches zijn voortdurend op zoek naar oplossingen en ideeën die passen bij ons bedrijf. Ze zijn open, proactief en hebben een energieke en praktische instelling die ons elke keer weer prikkelt om de lat hoger te leggen.”

‐ Topbrands Europe B.V. - Hugo Brands - Salesmanager

“Vernieuwend, creatief, onderscheidend, aanpak op maat en resultaatgericht werken aan verbeteren van skills van medewerkers met verbluffende resultaten.”

‐ Voorzitter Hoofddirectie ABAB Groep B.V - John Verhagen

“Marc Willems is uitstekend in staat om in te spelen op de vragen waar wij als YorTeam mee te maken hebben. Zijn aanpak is zeer praktisch en realistisch. ”

‐ Yourteam - Directeur

“Intenza weet op een doeltreffende manier verkopers nog meer te laten houden van hun vak! Persoonlijk, scherp en doeltreffend groeien mensen zichtbaar in hun rol.”

‐ Directeur Commercie Aegon Zakelijk - Marcel Holtrop

“Intenza helpt ons bij het realiseren van onze groeidoelstellingen. Door onze mensen te ontwikkelen en uit te dagen elke dag commerciële successen te behalen. Geen ingewikkelde processen, maar heel praktisch in de dagelijkse praktijk toepasbaar”

‐ YER - Menno van der Lely - HR directeur

“We zijn in Nederland meer dan 30% gegroeid in 1 jaar tijd in het MKB segment met een forse toename van de klanttevredenheid. Ik zou dit iedereen adviseren. Het is geen opleidingsprogramma, maar de realisatie van onze Clients for Life strategie.”

‐ Manpower - Annabelle Hagoort - Commercieel directeur

“Het traject Momenten van de Waarheid heeft zeer sterk bijgedragen aan verhoogde klantfocus en de omzetstijging van 30%.”

‐ Dutchlease - Mas van Steenis - Directeur

“Intenza heeft geholpen om een omslag te maken. De attitude van de mensen is veranderd, zij gaan erop uit en zijn niet meer bevreesd om iemand te benaderen. Ondanks de krimpende markt hebben wij meer nieuwe en vaste klanten gekregen en we scoren beter op offertes!”

‐ Mobiliteit en ruimte Movares - John van Langeveld - Commercieel directeur

Veelgestelde vragen

Veel salesmensen vertonen uitstelgedrag waardoor het starten alleen maar moeilijker wordt…. Dat is vaak geen onwil maar menselijk gedrag. Er is een aantal dingen die je kan doen om sneller te starten. Een daarvan is bijvoorbeeld door de 1e stap klein te maken en het meteen samen te doen.

Er is een aantal succesfactoren  die in de praktijk hebben uitgewezen goed te werken. Een van de succesfactoren is dat je je aanbod zo formuleert dat de ander altijd de volgende vraag kan beantwoorden: wat ben ik rijker als ik met deze persoon gesproken heb? De Intenza methodiek met het breng-idee heeft in de praktijk uitgewezen tot 5x meer nieuwe klanten te leiden.

De snelste weg naar meer omzet is het benutten van bestaande klanten op 2 manieren:
1. Voor upsellling
2. Als ambassadeur
Intenza werkt met 5 manieren om klanten uit te bouwen en zelfs als ambassadeur te benutten. Ook het combineren met Social Selling is een mooie mogelijkheid.

Afspraak inplannen

Tevreden klanten

Bekijk alle cases