+31 (0)165 74 60 15

×

Coaching

Intenza coaching is persoonlijk, doelgericht, praktisch en uitdagend. Coaching door Intenza is altijd gericht op de werkcontext met als doel het beter laten functioneren van individuen, teams en/of organisaties.

Onze coaches richten zich zowel op het gedrag (wat men aan de buitenkant laat zien) als de onderliggende denkpatronen (de overtuigingen). Het zijn immers de (soms belemmerende) overtuigingen die jouw succes bepalen. Inzicht in deze overtuigingen en het bijhorende gedrag is het startpunt voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zoek je een coach? Plan een gesprek ter kennismaking.

  • Persoonlijke coaching
  • Executive coaching
  • Teamcoaching
  • Sales coaching
Neem contact op

Ervaringen

“De service van Intenza houdt niet op na één sessie: de coaches zijn voortdurend op zoek naar oplossingen en ideeën die passen bij ons bedrijf. Ze zijn open, proactief en hebben een energieke en praktische instelling die ons elke keer weer prikkelt om de lat hoger te leggen.”

‐ Topbrands Europe B.V. - Hugo Brands - Salesmanager Export

“De effectiviteit en het inlevingsvermogen van de salesorganisatie van Brand New Day is toegenomen door de inzichten in het persoonlijkheidsprofiel van de mensen in combinatie met de training- en coachingsvaardigheden van Intenza”

‐ Directeur Brand New Day PPI - Jan Willem Hoitsma

“Management coaching. Intenza heeft ons uitstekend geholpen bij het succesvol coachen van een gewaarde collega. Passend sensitief, gecombineerd met een nuchtere, doelgerichte aanpak.”

‐ De Mandemakers Groep - Drs. J.C. Maan RA - CFO

“Praktijkgerichte coaching. De Intenza Coach is zeer toegewijd en betrokken in het te behalen resultaat voor de klant. De vooraf gestelde doelen worden daadwerkelijk gerealiseerd met praktisch handvatten zodat je hier in de praktijk zelf verder mee aan de slag kunt gaan”

‐ Connect Hearing - Lidewij de Vries - Marketing Supporter

Plan een gesprek ter kennismaking

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Intenza gelooft in frequente korte coachsessies. Door de hoge frequentie kan het ontwikkelpunt gedoseerd en vaak toegepast worden, hierdoor wordt het gewenste gedrag sneller effectief.

We maken concrete resultaatafspraken, die zijn voor iedereen weer anders. De coachvraag wordt vertaald in concrete doelen en zichtbare resultaten. Vaak in samenspraak met de betrokken manager.

Zie ze bewegen: de Intenza coach schuift letterlijk aan bij de praktijk, zoals bijvoorbeeld een klantgesprek, directieoverleg, teamoverleg of een gesprek met een medewerker. Op deze wijze wordt een objectief beeld gevormd van het gedrag en de ontwikkeling ervan. Dit vergroot de effectiviteit van de coaching aanzienlijk. Bovendien is onze coaching toekomstgericht. 80% van de coaching richt zich daadwerkelijk op het toepassen van het geleerde in toekomstige situaties.

We bieden:

  • Persoonlijke coaching: voor ontwikkeling persoonlijke carrière en vraagstukken
  • Executive coaching: voor directieleden die een klankbord zoeken
  • Teamcoaching: meer halen uit teams

Wil je zelf beter leren coachen? Dan trainen en coachen we je in het verbeteren van je coachingsvaardigheden.

Afspraak inplannen

Deze relaties zijn je al voorgegaan

Bekijk alle cases