+31 (0)165 74 60 15

×
Petra Kerrebijn - Intenza

Petra Kerrebijn

Ervaring

12 jaar ervaring in de bankwereld en toeristische sector als accountmanager, projectleider en marketingmanager. Sinds 1998 werkzaam als trainer/consultant.

Persoonlijke passie

Ik wil leiders en professionals in organisaties helpen om de grip op hun eigen gedachten en gedrag te vergroten waardoor ze meer hun ambities realiseren op de manier die bij hen past.

Stijl

Klanten omschrijven mij als spontaan, scherp, snel (soms ook ongeduldig), daadkrachtig, open en praktisch.

Specialisme

Mijn hart ligt vooral bij het vergroten van de commerciële slagkracht en de realisatiekracht van bedrijven die werken met inhoudelijke professionals en hun leiders. Vooral daar waar nieuw gedrag wordt gevraagd door gewijzigde omgevingsfactoren. Het combineren van handige gedragstips en het verdiepen op de onderliggende denkprocessen vind ik het leukst. Daarvoor benut ik mijn NLP ervaring. Dat leidt tot meer werkplezier, geïnspireerde klanten en medewerkers die promotors worden. Kortom, een fantastisch vak!

Opdrachtgevers

ABAB, Acture, Allerzorg, Banning Advocaten, Bastion Hotels, BDO Het CAK, CMS Law Taks, Van Doorne Advocaten, Eversheds Faasen, Gemeente Heusden, Gemeente Uden, IBN Groep, Maas & Lunay Executive Search, Mazars, Mirabeau, Movares, NOM, Novisource, NS, NUON, NVM, PwC, Rabobank, Rentokil, Ricardo, Structon, Tempo Team, SAP, Schiphol, Witlox van den Boomen.