+31 (0)165 74 60 15

×
Tim van Oosterhout - Intenza

Tim van Oosterhout

Ervaring

20 jaar ervaring als trainer, coach en spreker. Marketing en sales- management sinds 2004. Ondernemer sinds 2008. Leiderschap in dynamische, snel groeiende organisaties, Scale-up, performance verbetering.

Persoonlijke passie

Waarom zo moeilijk doen als het ook veel gemakkelijker kan? Vanuit die insteek heb ik me (na mijn studies op het gebied van economie, marketing en rechten) gespecialiseerd in het trainen en coachen van mensen vanuit een praktische insteek en zonder poespas: heerlijk! Ik ben altijd een echte doener geweest, en die energie kan ik uitstekend kwijt in mijn werk. Ik ben gek op bewegingen in gang zetten en heb een absolute passie voor ondernemerschap.

Stijl

Tijdens mijn managementopdrachten, presentaties, workshops en trainingen draait het altijd om de praktijk. Direct toepasbare vaardigheden en adviezen, in normale en heldere taal. Volledig toegespitst op de specifieke organisatie waar ik te gast ben. En vertaald naar behapbare, realistische doelen, waar mensen daadwerkelijk mee uit de voeten kunnen in hun dagelijkse werk. En met plezíer. Bij dat alles sta ik altijd het liefst náást mensen, met energie en humor.

Specialisme

Leiderschap, Strategie, Scale-UP, Marketing- en sales management, accountmanagement, persoonlijke effectiviteit, project- en campagne-management.

Opdrachtgevers

Demcon, Nationale Nederlanden, Porsche, Bentley, BakerTilly, CBRE, Vodafone-Ziggo, Netlaw, UWV, KMM-groep, FirstImpression, LiveWallGroup, Springbok