+31 (0)165 74 60 15

×

 

Op vrijdag 30 juni vond de jaarlijkse Intenza Goede Doelendag plaats. Dit jaar niet op een boot, maar een heerlijk dagje strand bij Kijkduin. Rond 11.30 werden circa 50 ouderen ontvangen bij Beachclub La Parade met een kopje koffie of thee met gebak, gevolgd door een welkomstwoord van het Nationaal Ouderenfonds. Daarna konden zij lekker uitwaaien op het strand, met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Tussen de middag was er een gezamenlijke lunch waarna men opnieuw weer lekker het strand op ging.

Hartverwarmend om te zien hoe iedereen ervan geniet. Jong (61 met beginnend Alzheimer) en oud (93 en nog altijd actief). Iedereen met zijn eigen persoonlijke verhaal. Onze rol die dag? Overal helpen. Ouderen begeleiden: in en uit de bus stappen, een praatje maken, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ouderen met een strandrolstoel over het strand rijden. Het weer was heerlijk met aan de waterkant best een fris briesje, maar dat hield niemand tegen. Wat restte na afloop was het besef hoe weinig tijd en energie het kost om onze ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

We zijn er dankbaar voor dat we nog ieder jaar een mooi bedrag mogen doneren aan een goed doel, zoals we bij de oprichting van Intenza in 2006 hebben bepaald. Naast onze trainers en Partners in Business willen wij ook Willem en Ruby van het Ouderenfonds hartelijk bedanken voor hun hulp bij de organisatie van deze prachtige dag! Ook op Peter Bruys, accordeonist, konden de ouderen weer rekenen. Wat is het heerlijk om uit volle borst mee te zingen met klassiekers.