+31 (0)165 74 60 15

×

Goede doelen dag 2024

Traditiegetrouw vond op vrijdag 21 juni de jaarlijkse Intenza Goede Doelendag plaats. Een dag waarop we met heel Intenza en samenwerkende partners een aantal ouderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Deze editie ontvingen we circa 50 ouderen voor een prachtige rondvaart door de Biesbosch. Op het schip de Zilvermeeuw 2 werden ze verwelkomd me een heerlijk kopje koffie of thee met gebak, gevolgd door een welkomstwoord van het Nationaal Ouderenfonds. Daarna gingen de trossen los en genoot iedereen van de prachtige natuur en het heerlijk ontspannen op het water. En dat alles met de muzikale begeleiding Peter Bruys, onze huis-accordeonist. Door zijn aanstekelijke opreden konden de ouderen heerlijk uit volle borst meezingen met klassiekers van weleer. Tussen de middag was er een gezamenlijke lunch in ’t Voske, en werd er  volop nagepraat, herinneringen opgehaald en moppen verteld onder het genot van een lekker borreltje. Het was een heerlijke dag!

Hartverwarmend om te zien hoe iedereen ervan geniet. Zo dankbaar om oprechte aandacht te geven aan iedereen met zijn eigen persoonlijke verhaal.

En onze rol die dag? Naast zelf meegenieten, gewoon helpen. Ouderen begeleiden: in en uit de bus stappen, een praatje maken, meezingen, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt. Wat restte na afloop was het besef hoe weinig tijd en energie het kost om onze ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

We zijn er dankbaar voor dat we nog ieder jaar een mooi bedrag mogen doneren aan een goed doel, zoals we bij de oprichting van Intenza in 2006 hebben bepaald. Naast onze Intenzianen met hun levensgezellen en onze Partners in Business willen wij ook Willem en Ruby van het Ouderenfonds hartelijk bedanken voor hun hulp bij de organisatie van deze prachtige dag! Dank voor de goede zorgen aan Michael van ’t Voske, Evy van de Zilvermeeuw rondvaarten en natuurlijk aan Peter Bruys!