+31 (0)165 74 60 15

×

In de spotlight: Jordy Agerbeek

Jordy is al jaren actief in de sales en marketing. Als partner bij Intenza ligt zijn focus op sales, persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Hieronder stelt Jordy zichzelf verder voor.

Na meer dJordy Agerbeekan 12 jaar ervaring in commercie, marketing, en het trainen, coachen en ontwikkelen van mensen, heb ik ontdekt dat mijn ware passie ligt in het helpen van mensen hun volledige potentieel te benutten. Ik krijg ontzettend veel energie van het zien van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

“Hoe kan het nog beter, slimmer of sneller?”

Dat is een vraag die ik sinds het begin van mijn carrière vaak heb gesteld. Ik ben met een positief kritische houding altijd op zoek naar optimalisatie. Of het nu gaat om sales, marketing, persoonlijke effectiviteit of leiderschap.

Na meer dan 800 coachingsessies en evaluaties met coachees weet ik dat gedrag altijd de sleutel is tot het realiseren van ambities. Zo heb ik zelf ook voornamelijk geleerd door te DOEN. Actie ondernemen, fouten maken en daarvan leren.

Mijn motto is dan ook:

“20 minuten iets doen is waardevoller dan er 1 uur over nadenken.”

Bij Intenza komen al mijn wensen samen. Ik onderneem samen met inspirerende mensen om me heen en doe elke dag wat mij gelukkig maakt. En dat is anderen helpen groeien, ambities realiseren en doelstellingen verwezenlijken.

Ik hou ervan om praktische, toepasbare tips en adviezen te geven die je direct in de praktijk kunt brengen. Wil je daar morgen mee starten? Bel mij dan vandaag nog!

Klik door naar het profiel van Jordy voor meer informatie.