+31 (0)165 74 60 15

×

 

De KMM Groep uit Lelystad heeft de Deloitte kwalificatie Best Managed Company gekregen en behoort daarmee tot de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt deel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte, waarbij bedrijven streng worden doorgelicht op zaken als strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten. Landelijk zijn er 63 bedrijven die het prestigieuze predicaat van Deloitte mogen voeren. Intenza is trots al jaren lang deze klant te mogen begeleiden.

Meine Breemhaar, CEO van de KMM Groep: ‘KMM Groep is een echte netwerkorganisatie waarbij het management en de medewerkers gedreven zijn om in het belang van hun klanten en relaties de producten en diensten alsmede de organisatie steeds verder te verbeteren.’

Over de KMM-groep

De Kennis, Marketing & Media (KMM) Groep bestaat sinds 1998. In die periode is de organisatie gegroeid van vier bedrijven naar de huidige omvang van 16 bedrijven. De snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland is landelijk en deels internationaal actief met ruim 450 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels. Deze zijn: IVIO, Metafoor, Prosu en Karmac. Als slogan heeft de KMM Groep ‘Diversiteit in Innovatie’.

Meer informatie: www.kmmgroep.nl.