+31 (0)165 74 60 15

×

 

Vrijdag 21 juni vond de jaarlijkse Intenza Goede Doelendag plaats. Vorig jaar zagen we samen met het Nationaal Ouderenfonds de impact die je kunt hebben om ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De keuze voor dit jaar was dan ook niet zo moeilijk.

Ook dit jaar trakteerden we circa 50 ouderen op een dagje strand. Dit jaar bij Hoek van Holland waar Beachclub One iedereen voorzag met heerlijke koffie, verfrissende drankjes, soep en broodjes. Samen met Intenza trainers en Partners in Business was het weer een fantastische dag.

Na koffie met gebak kon iedereen lekker uitwaaien op het strand. Met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Er is zelfs gezwommen in de zee!

Hartverwarmend om te zien hoe iedereen genoot. Onze rol die dag? Overal helpen. Ouderen begeleiden waar mogelijk door ze bijvoorbeeld te helpen met in en uitstappen van de bus, een praatje maken, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ouderen met een strandrolstoel over het strand rijden. Het weer was fantastisch! De omgeving perfect. Wat restte na afloop was het besef hoe weinig tijd en energie het kost om onze ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Goed om daar ook eens bij stil te staan.

We zijn er dankbaar voor dat we nog ieder jaar een mooi bedrag mogen doneren aan een goed doel, zoals we bij de oprichting van Intenza in 2006 hebben bepaald. Naast onze trainers en Partners in Business willen wij ook Willem van het Ouderenfonds hartelijk bedanken voor zijn hulp bij de organisatie van deze prachtige dag! Topwerk wat je doet Willem!!!