+31 (0)165 74 60 15

×

Succesvolle Sales in 2020

Succesvolle Sales in 2020 is het thema voor de Intenza Sales Inspiratie sessie van dit jaar.  Stuur je een team aan van minimaal 5 mensen? Schrijf je dan gratis in en krijg tools en tips aangereikt hoe je meer sales realiseert.

Samen met 50 salesverantwoordelijken is het een ochtend om te leren, netwerken en lachen. De ochtend start met een heerlijk ontbijt. Aansluitend start het inhoudelijke programma. In een kleinere setting krijg je tips van de Intenza-trainer en discussieer je over de door jouw gekozen twee inspiratiesessies.

Sales Inspiratiesessies

Je kunt kiezen uit 2 inspiratiesessies.

 1. Hoe geef je sales snel een boost
  Wat kun je doen om in een korte tijd je salesactiviteiten een boost te geven die zorgt voor meer beweging in de markt en leidt tot nieuwe resultaten.
 2. Inspirerend sales overleg
  Van praten naar doen. Praktische handvatten en tips om van jouw salesoverleg een realisatiemeeting te maken.
 3. Meer rendement uit een klant event
  Het relatie event als commercieel vehicle op basis van de 3B’s: Bewegen, Beleven en Business. Vergroot de impact door voorafgaand, tijdens als na het event de 3B’s maximaal in te vullen.
 4. Verkopen tegen een betere prijs
  Hoe verkoop je jouw toegevoegde waarde zodat je marge of prijs goed blijft. In deze sessie ontvang je tips, voorbeelden en handvatten om te verkopen tegen een betere prijs.
 5. Sales coaching (op afstand)
  Hoe kun je motiverend en inspirerend je team sturen (op afstand)? En hoe zorg je voor de juiste beweging binnen je team die leidt tot het realiseren van je plannen?
 6. Formeren van een winnend team
  Succesvolle teams presteren en werken beter samen. Hoe bereik je een team dat goed op elkaar inspeelt? Dat voor elkaar klaar staat?

Tijden en locatie

08.00 – 11.00 uur.

Online

Graag tot ziens op donderdag 17 september!