+31 (0)165 74 60 15

×

Succesvol Hybride (samen) werken. Inspirerend, dynamisch en verbindend.

Van 9 tot 5 naar kantoor? Elke werkdag? Zeker niet! Het hybride werken is niet meer weg te denken.

Hoe zorg je ervoor dat je vanuit HR de organisatie zo goed mogelijk ondersteunt in het hybride (samen)werken? Hoe houd je de juiste balans tussen online en offline samenwerken? Hoe behoud je de energie en interactie en kun je motiveren en inspireren op afstand ook als je elkaar niet vanzelfsprekend meer ontmoet.

Wij geven jullie dolgraag antwoord op die prangende vragen! Gebruikmakend van de best practices bij onze klanten en de kennis van de Intenza experts. Schrijf je gratis in.

Inspiratie sessies

Er zijn 7 interactieve inspiratiesessies, je kunt er 2 kiezen die je graag volgt. Tevens kun je sparren met collega HR-managers en HR-directeuren.

1. Succesvol onboarden in het hybride tijdperk
Hoe laat je nieuwe medewerkers een optimale start beleven en zorg je voor een warme connectie met je bedrijf en de collega’s.

2. Effectief overleggen
Echt hybride werken is meer dan een scherm delen. Hoe zorg je op afstand en online tijdens je overleg toch voor verbinding met handige interactieve werkvormen.

3. Hoe realiseer je een hybride leercultuur?
Hoe realiseer je een lerende cultuur in je organisatie als je elkaar niet meer elke dag ziet?

4. Coachen op afstand 
Hoe kun je motiverend en inspirerend je team sturen en coachen (op afstand)?

5. Hoe stem je communicatie en gedrag af op hybride werken? 
Iedereen heeft zijn eigen gedragsvoorkeuren. Daardoor verschillen we in hoe we zaken aanpakken en hoe we met elkaar communiceren. Hoe ga je daarmee om in het hybride werken tijdperk?

6. Boeien en binden in een krappe arbeidsmarkt
Hoe kun je je medewerkers boeien en binden, ook op afstand èn zonder extra kosten. Hoe blijf je een aantrekkelijke werkgever en stimuleer je talenten om door te groeien.

7. Thuiswerken versus de kantoortuin
Thuis kun je heerlijk focussen, op kantoor is er meer afleiding. Help je mensen om grip te krijgen op hun tijd.

Wanneer

Donderdagochtend 11 november
Online
Van 9.00 tot 11.15 uur.

Schrijf je gratis in

Schrijf je snel in voor de twee inspiratiesessies van jouw keuze en doe mee aan de quick scan over hybride werken. De uitkomsten worden 11 november met je gedeeld.

De inschrijving is gesloten.