+31 (0)165 74 60 15

×

 

Intenza nodigt je van harte uit voor onze HR Inspiratie Sessie op donderdagochtend 8 november. Samen met 40 andere HR managers en opleidingsverantwoordelijken doe je inspiratie op over het thema: Word de meest aantrekkelijke werkgever.

Programma

Na een heerlijk ontbijt start de ochtend meteen met vijf workshops. Er zijn twee rondes, dus je kunt kiezen uit twee workshops.

 • Introduceer ambitiegesprekken
  Sluit met iedere medewerker een persoonlijk groeicontract af dat aansluit bij de gedragsstijl van de medewerker. Laat hem voelen dat jij hem laat groeien. Word de groeicoach die medewerkers helpt om hun ambities waar te maken.
 • Hanteer het stoplicht-denken voor het binden van mensen
  Hoe zorg je ervoor dat je de ‘goede’ mensen de aandacht geeft waardoor ze blijven? En mensen die nog moeten groeien de hulp en support krijgen zodat hen dat ook lukt. Voorkom dat te veel aandacht gaat naar mensen die niet willen.
 • In 3 stappen naar een leercultuur – leren excelleren
  Medewerkers zoeken geen baan, maar een leverancier van groei. In drie stappen kun je als organisatie groeien in naar een lerende organisatie met een leercultuur.
 • Succesvol samenwerken als basis voor meer binding
  Samenwerken wordt in de nieuwe economie steeds belangrijker. Hoe laat je nieuwe teams sterker starten en beter samenwerken? En hoe herken de 4 groeifasen van teams en faciliteer je ze op de juiste wijze.
 • Organiseer inspiratie en verbinding binnen je bedrijf
  Tijdens deze workshop ontvang je vele voorbeelden hoe je als organisatie medewerkers blijvend kunt inspireren. We besteden o.a. aandacht aan het inzetten van Hackatons, DOE-dagen in het kader van goede doelen, samen sporten, etc..

Resultaat

Een ochtend vol inspiratie om van jouw organisatie de meest aantrekkelijke werkgever te maken.

Tijden & Locatie

Tijd: 07.30 uur ontvangst met ontbijt.
Einde 10.30 uur
Locatie: Tennis- & Businesscenter Heuvelrug, Mariniersweg 3, 3941 XK Doorn

Aanmelden

Kom jij donderdagochtend 8 november ook? Meld je dat kosteloos aan. Er is beperkte deelname mogelijk.

Aanmelden HR Inspiratie Sessie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.