+31 (0)165 74 60 15

×

DISC Training - Ontdek de kracht van DISC

Heb jij de ambitie om het maximale uit je communicatie te halen? Met de DISC methodiek leer je persoonlijkheidskenmerken te onderscheiden én te begrijpen. Dit helpt je direct om anderen beter te begrijpen én om te zorgen dat anderen jou beter begrijpen. Bekijk onze unieke aanpak met zowel klassikale als online DISC training.

DISC Training via Blended Learning

Er is nu een unieke manier om jouw kennis over DISC te ontwikkelen. Bij Intenza geloven wij dat leren zonder realiseren leidt tot frustreren. Wij ontwikkelden een programma dat de kans op succes in de praktijk garandeert. Immers, de theorie van DISC is niet ingewikkeld, het succes zit hem vooral in het vele toepassen in praktijk gerelateerde situaties.

Hoe we dat doen? We zorgen ervoor dat je altijd, op elk moment, op jouw tempo, aan leren en ervaren toekomt. We creëren de optimale start, en maken leren leuker en toegankelijker dan ooit. Zodat jij een optimaal leereffect ervaart. Of dat nu via je smartphone, laptop, of fysiek is. De Digitale Realisatie Omgeving combineert blended learning met zeer doeltreffende praktijksessies en toetsing van je kennis. En je staat altijd in verbinding met je eigen Intenza Coach.

 • Persoonlijke effectiviteit
 • Teamvorming en ontwikkeling
 • Gecertificeerde DISC trainers en coaches
 • Gegarandeerd succes
Ja, ik wil graag meer informatie

Chelsey Heijnen, Olympisch bokser, Aleco Sport Visions – Talentencentrum Zuidwest Nederland Optimale communicatie voor topprestaties

Het is een waardevolle training voor mij als trainer/coach, maar ook voor mij als Topsporter is het zeer handig.
Dagelijks heb ik namelijk met verschillende coaches te maken die iets van mij willen. Doordat ik nu beter weet wat voor “type” mensen het zijn kan ik sneller schakelen en begrijpen wij elkaar beter. Hierdoor ontstaat er een veel fijnere en optimale omgeving om topprestaties te kunnen leveren op de momenten dat het ertoe doet.

De Blendend Learning DISC Training bestaat uit

  De deelnemer ontvangt een persoonlijke uitnodiging om een DISC gedragsanalyse te maken en ontvangt zijn individuele DISC rapportage. In een 1 op 1 gesprek met je Intenza coach krijg je inzicht in je eigen gedrags voorkeurstijlen.
  Tijdens deze DISC training leer je het gedrag van jouw klanten herkennen en hoe je hier effectief op in kunt spelen. Je maakt kennis met de theorie achter DISC en hoe je dit kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Tijdens deze eendaagse training krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en jouw valkuilen en wat dit betekent tijdens de gesprekken die je dagelijks voert.
  Als deelnemer krijg je 12 maanden lang toegang tot deze digitale leeromgeving. Hierin vind je alle noodzakelijke theoretische kennis, deelmodules, kennistoetsen, en persoonlijke opdrachten. We maken gebruik van voorbeeld filmpjes, cases en je staat in nauw contact met je Intenza Coach.
  Totale studiebelasting 4 weken, 2 uur per week
  Er is geen specifieke vooropleiding vereist.
DISC Blended Learning Intenza

Blended Learning DISC training

Demo online DISC training Intenza

Bekijk de demo van de online DISC training

Vul hier jouw gegevens in

Voor meer informatie of een maatwerk offerte neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Investering

Bij 10 deelnemers bedraagt de investering € 447,50 per deelnemer per pakket exclusief BTW.  Dit is inclusief een persoonlijk DISC Profiel, 2 dagdelen Fysieke DISC training op locatie en 1 jaar lang praktijk leren met de DISC module In de Digitale Realisatie Omgeving van Intenza.

Klik door om meer te lezen over het DISC gedragsprofiel.

Meer informatie