+31 (0)165 74 60 15

×
Joris Roozen Intenza

Joris Roozen

Ervaring

Ruim 30 jaar ondernemerschap, zowel als zelfstandig ondernemer als in commerciële en directierollen binnen start-ups en corporates. Nationaal, maar ook internationaal (o.a. in San Francisco, Spanje en APAC).

Persoonlijke passie

Het kan altijd beter. En dat niet alleen zien, maar ook uitvoeren. Daar help ik teams, ondernemers en organisaties mee. Samen resultaat boeken en de lat net weer even hoger leggen, zonder te struikelen. Oprecht willen helpen en anderen positief verrassen.

Of zoals een klant het mooi omschreef: “Joris has a genuine desire to delight the client, opening doors that didn’t exist yet…”

De kennis is tegenwoordig overal te vinden, het gaat erom dat mensen het begrijpen en gaan toepassen.

Stijl

Gedreven, enthousiasmerend, humor met een gezonde dosis zelfspot en daardoor kunnen confronteren op een opbouwende (respectvolle) manier in een ontspannen en veilige omgeving. Complexe dingen simpel, behapbaar vertalen naar de dagelijkse praktijk zodat teams sneller een eerste stap maken.

Specialisme

Aansturen van zowel management als teams om zelfstandig de commerciële slagkracht, (online) klantbeleving, gastvrijheid en innovatie te vergroten.

Opdrachtgevers

Start-ups, hospitality, (luxury) automotive, Formule 1, yachting, private banking, telecom, offshore (oil & gas/renewables).