+31 (0)165 74 60 15

×

Welkom Joris Roozen!

Blij en enthousiast dat Joris Roozen zich heeft aangesloten bij Intenza. In dit bericht stelt Joris zich graag aan je voor:

Joris Roozen Intenza

“Met ruim 30 jaar ondernemerschap achter de rug, zowel als zelfstandig ondernemer als in commerciële en directierollen binnen start-ups en corporates werd ik steeds vaker gevraagd voor advieswerk en trainingen. De boel op scherp zetten: waar gaan we heen en hoe komen we daar? Nationaal en internationaal (o.a. in San Francisco, Spanje en APAC).

Als je iets doet, dan moet je het ook goed doen. Dus na een grondige zoektocht naar de ideale partner bleef er maar 1 partij over, Intenza. Een team van ondernemers met de nodige vlieguren dat ondernemingen van Ambitie naar Resultaat helpt. Nuchter, pragmatisch.

Het kan altijd beter. Dat niet alleen zien, maar ook uitvoeren. Daar help ik teams, ondernemers en organisaties mee. Samen resultaat boeken en de lat net weer even hoger leggen, zonder te struikelen. Oprecht willen helpen en anderen positief verrassen.

Of zoals een klant van mij het eens mooi omschreef:

‘Joris has a genuine desire to delight the client, opening doors that didn’t exist yet…’

De kennis is tegenwoordig overal te vinden, het gaat erom dat mensen het begrijpen en gaan toepassen.

Qua stijl past gedreven, enthousiasmerend, humor met een gezonde dosis zelfspot het beste bij mij. Daardoor ervaar je een positief confronterende en opbouwende (respectvolle) aanpak in een ontspannen en veilige omgeving. Complexe dingen simpel, behapbaar vertalen naar de dagelijkse praktijk zodat teams sneller een eerste stap maken.

Dus voor vraagstukken over commerciële slagkracht, (online) klantbeleving, hospitality en innovatie kom ik graag in contact.”

Neem contact op met Joris.