+31 (0)165 74 60 15

×
Stephan Smink

Stephan Smink

Ervaring

Net 17 geworden mijn eerste bedrijfje gestart: een (automatiserings-)adviesbureau voor het MKB. Na het VWO Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Diverse commerciële en management rollen vervuld. Gastdocent aan de Hogeschool van Amsterdam geweest bij de Minor ondernemerschap. Sinds 1998 fulltime actief als trainer, coach, consultant en facilitator.

Persoonlijke passie

Mensen helpen om hun (zakelijke) ideeën, plannen, ambities en doelstellingen te realiseren. Uiteraard in het verlengde van de klantvraag. Inmiddels 25+ jaar in dit vak, blijft voor mij het grootste compliment om (soms jaren later) terug te horen dat ik daar een concrete bijdrage aan heb geleverd.

Stijl

Betrokken, direct, analytisch, intuïtief, eigenwijs, optimistisch en nieuwsgierig. Vriendelijk waar mogelijk, confronterend waar nodig. Altijd redenerend vanuit het gewenste resultaat. Serieus met een glimlach.

Specialisme

Competentiegericht ontwikkelen, management, gedrag en drijfveren, persoonlijke effectiviteit, coaching en klantgerichtheid.

Opdrachtgevers

Aegon, Atlas Copco, Cordaid, HvA, ING, Ipse de Bruggen, LCDH, Marktplaats, Massarius, Olympia, Salonized, Siteimprove, SNS, TPS.