+31 (0)165 74 60 15

×

 

HR krijgt vandaag de dag steeds meer een adviserende rol naar het management. Als businesspartner gaat HR veel verder dan het louter faciliteren van een opleiding of HR-tool. Hoe zoek je écht aansluiting met de business en lever je een aantoonbare bijdrage aan het succes van de organisatie? Over dat thema delen en ontvangen circa 30 HR verantwoordelijke Intenza-relaties best practices. Zij kiezen hiervoor twee van de vijf workshops.

Programma

Na een heerlijk ontbijt start de ochtend met een presentatie door Mario Bierkens over hoe je als HR het verschil maakt. Aansluitend vinden vijf workshops plaats over de verschillende aspecten van de HR adviesrol. Je kunt kiezen uit twee van de vijf workshops:

1.   Van ‘organiseren van een opleiding’ naar ‘adviseren op rendement’

70% van het rendement van leerinterventies komt door toepassing op de werkplek. Welke rendement verhogende adviezen kan jij je opdrachtgevers aanreiken om het rendement van opleidingen te maximaliseren?

2.   HR als trusted advisor

Wat betekent het zijn van een trusted advisor voor jouw HR-rol? En hoe geef je hieraan concreet invulling voorafgaand, tijdens en na je gesprekken met opdrachtgevers?

3.   Boeien en binden een ‘HR-feestje’? No way!

De arbeidsmarkt trekt enorm aan! Hoe adviseer je het management om het talent in de organisatie te boeien en binden en hoe activeer jij hen om op ‘gepaste’ wijze hun eigen rol hierin te pakken?

4.   Van digitaal leren naar realiseren

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruikgemaakt van digitale en nieuwe leermiddelen en -manieren. Hoe vergroot je de transfer van deze manier van leren in de dagelijkse praktijk?

5.   Gedragsmodel als way of working

Veel organisaties benutten een gedragsmodel in hun ontwikkelmethodieken (DISC, Profile Dynamics, Management Drives etc.). Hoe wordt het een werkmethodiek in de dagelijkse praktijk (en voorkom je dat het een ‘losse’ HR tool blijft)?

Resultaat

Na afloop hebben de aanwezigen diverse best practices gehoord en gedeeld en per thema minimaal drie tips gekregen hoe je vanuit jouw HR-rol direct impact kunt maken op het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Tijd & locatie

Van 07.30 tot 10.30 uur in Doorn.

Meer weten?