+31 (0)165 74 60 15

×

Maak werk van uw talent

Vandaag (20 maart 2022) was het online event ‘Maak werk van uw talent’. Ruim 1100 aangemelde werkzoekenden waren online aanwezig. Mario Bierkens was co-host naast presentator Harm Edens tijdens dit webinar. Het doel: inzicht krijgen in talenten en hoe je deze talenten offline en online kunt overbrengen richting werkgevers. Tevens ontvingen deelnemers praktische tips die kunnen helpen in de zoektocht naar werk.

Dit keer een interactief en afwisselend programma met een workshop van realisatiecoach Mario Bierkens over hoe je talenten voor je kunt laten werken en kunt inzetten tijdens gesprekken met werkgevers. Jan van Halst had een persoonlijk verhaal over zijn zoektocht, met vallen en opstaan, naar nieuw werk na zijn grote voetbalcarrière. En loopbaancoach Lieselotte van der Meer maakte de vertaling naar hoe je deze informatie en inspiratie om kunt zetten naar acties en kleine stapjes.

Aan tafel waren diverse tafelgasten als Nicole Kievits en Angilla van Leeuwaarde over de dienstverlening van UWV, Werkgeversservicepunt Rijnmond, de diverse gemeenten en de kansen op de arbeidsmarkt. Ook kwam de dagelijkse praktijk aan het woord. Zo vertelden Frank Knotter en Clarence Breeveld hoe zij in de dagelijkse praktijk selecteren op basis van talenten en competenties. En gaven de deelnemers praktische tips mee in hun zoektocht naar werk! Afgewisseld met live muziek van Charmaine Charlemagne en Germain.

RESULTAAT: het online event krijgt een 8,1 als cijfer van de deelnemers. Ruim 94% van de deelnemers wil nog eens deelnemen aan een Online UWV Event en zou dit ook aanbevelen.