+31 (0)165 74 60 15

×

Alex-Luigjes

Persoonlijke groei stimuleren om zakelijke groei te realiseren.

Waar wil ik met mijn bedrijf naartoe? Wat is er nodig om daar te komen?

Deze vragen stel ik mezelf als ondernemer sinds 2007. Het zijn vragen die veel ondernemers hebben. Je hebt ambitie en je wilt resultaat. Door het online en offline ondernemen in verschillende branches, heb ik mijzelf de afgelopen jaren continue uitgedaagd oplossingen te vinden om van mijn ambities resultaten te maken.

Dat is precies de reden dat ik mijn plek gevonden heb bij Intenza. Elke dag actief aan de slag met bedrijven om hun ambitie om te zetten in resultaat.

Met mijn achtergrond in management en persoonlijke coaching, vind ik de gemene deler bij Intenza in gedragsverandering. De persoonlijke groei die ik stimuleer bij mijn deelnemers zullen de zakelijke groei realiseren. Een mooie samenkomst van mijn huidige persoonlijke en zakelijke ambities.

Privé ben ik het liefst met mijn gezin buiten op avontuur. Vrienden betekenen veel voor me dus vervelen doe ik me nooit. Ik doe aan krachtraining en actieve sporten. In de winter van de berg glijden, ‘s zomers door het water glijden. Inspannen en ontspannen, hollen of stilstaan. Geen dag hetzelfde, heerlijk.

Wil je een keer sparren over de ambitie van jouw bedrijf? Dan breng ik je graag een bezoek. Mail me op a.luigjes@intenza.nl of bel 06 41 25 67 88

Bekijk ook het profiel van Alex Luigjes