+31 (0)165 74 60 15

×

Guy, welkom bij Intenza!

Tof dat je nu deel uitmaakt van het Intenza-team! In dit bericht stelt Guy zichzelf verder voor: Welkom Guy Levy

“Al twee decennia lang heb ik het voorrecht gehad om mensen te begeleiden. Mijn expertise omvat strategisch en organisatorisch verandermanagement, evenals de ontwikkeling en optimalisatie van verkoopprocessen. In deze tijd heb ik talloze individuen gestimuleerd en ge├»nspireerd om hun ambities te verwezenlijken. Daarnaast heb ik leidinggevende rollen vervuld bij verschillende bedrijven, waarbij ik een actieve rol speelde in het behalen van succes.

Elk van deze successen geeft mijn klanten zowel op persoonlijk vlak als ook zakelijk vlak een enorme boost (en mij dus ook ­čśë).

Recentelijk heb ik mijn focus verlegd naar persoonlijke bewustwording, eerst door zelf te leren en ervaren, en vervolgens door deze inzichten toe te passen. In deze zoektocht kwam ik Intenza tegen, waarbij ik direct een diepe connectie voelde. Het gevoel dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

Ik heb mijn passie gevonden. Nu is het tijd om jouw ambitie in resultaat om te zetten en daarover ga ik graag een gesprek met je aan.”

Neem contact op met Guy