+31 (0)165 74 60 15

×

 

Per 1 september 2019 start Tim van Oosterhout als partner bij Intenza. We heten hem van harte welkom! In dit nieuwsbericht stelt Tim zichzelf kort voor.

Intenza…een prachtig nieuw hoofdstuk

Soms komen er kansen op je pad, die zo logisch en goed aanvoelen, dat alleen een volmondig “JA” volstaat. Vanaf 1 september 2019 grijp ik met 2 handen deze kans aan als partner van Intenza, met trots en vol energie.

Een logische stap

Intenza gelooft dat mensen gelukkiger zijn als ze hun ambities realiseren en helpt ze daarbij door meer regie te zetten op gedrag dat zorgt voor beweging, energie en resultaat. Met bewezen sterke ontwikkelprogramma’s en door te focussen op vaardigheden en gedrag. Geen eenmalige interventies, maar snel structurele beweging creëren. Dit doen ze al vele jaren succesvol met een sterk en breed ervaren team voor zeer toonaangevende klanten. Als partner van Intenza kan ik voor mijn klanten breed gebruikmaken van het team en deze methodieken en voeg ik voor Intenza mijn ervaring, projectmanagement tips en (branche)kennis en methodieken toe.

Even voorstellen

Na mijn jeugd in Oosterhout (geboren in Breda in 1977) ging ik studeren in het gezellige Maastricht, om me daarna te vestigen in de prachtige Belgische Kempen (Turnhout). Zoals het een echte Bourgondiër betaamt, kan ik in mijn vrije tijd enorm genieten van lekker koken voor familie en vrienden. Als tegenwicht voor mijn Bourgondische inslag sport ik graag en veel, ook om éven de zinnen verzetten.

Na mijn studies op het gebied van economie, marketing en rechten heb ik veel ervaring opgedaan in de sales- en marketing: als manager, Campaign director en MT-lid, als CCO en als ondernemer. Ik heb me daarnaast gespecialiseerd in het trainen en coachen van mensen vanuit een praktische insteek en zonder poespas.

Maar er is uiteraard méér in het leven. Niets leukers dan dingen ondernemen met mijn grote liefde Stefanie en mijn kinderen Jules, Aimée en Olivier. Ik geniet intens van hun werk, schoolverhalen en training- en hockey wedstrijden. Prachtig ook hoe mijn kids nog vol verwondering de wereld ervaren en ontdekken. Het liefst reis ik met ze me of (her)ontdekken we samen.

Vol trots en energie start ik nu bij Intenza.

Meer over Tim, zijn aanpak en zijn contactgegevens vind je op zijn persoonlijke pagina: Tim van Oosterhout