MARIO BIERKENSInspirerende spreker Mario Bierkens

Inspirerende spreker, ondernemer, realisatiecoach en auteur. Mario Bierkens (MBA) adviseert en begeleidt bedrijven en topsportorganisaties bij het
realiseren van topprestaties. Zijn grote passie is het verzorgen van
presentaties om zo leidinggevenden te inspireren. Tevens heeft hij zijn sporen verdiend in de topsport door het begeleiden van coaches om meer uit hun
teams te halen. Als spreker wordt Mario door opdrachtgevers omschreven als scherp, humoristisch, praktisch, confronterend, energiek, snel met een
continue focus op bewegen en het resultaat. Als inspirerende spreker zet hij
aan tot actie in zijn presentaties. U krijgt gegarandeerd Quick Wins aangereikt die u á la minute en zonder hoge investeringen kunt implementeren. Mario is tevens auteur van enkele managementboeken, waaronder Gedrag als succesfactor, De management makeover en Leren excelleren.  

Foto: Rolf Hendriks /  InterAxxie.com

 

       

William Korstanje – TEMPO-TEAM, BUSINESS UNIT DIRECTEUR ZUID NEDERLAND

De aanpak van Intenza realiseert echt duurzaam commercieel gedrag. We hebben menig nieuwe klant binnengehaald. Ook zagen we onze omzet bij bestaande klanten omhoog gaan. Een enorme prestatie van onze mensen, die nu met meer fun en vol vertrouwen sales bedrijven!

William Korstanje – TEMPO-TEAM, BUSINESS UNIT DIRECTEUR ZUID NEDERLAND
Drs. Hans Ensing VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR LIEVENSBERG ZIEKENHUIS BERGEN OP ZOOM

Mario valt het beste te typeren als de man van de wake-up call (je wéét het wel, maar je doet het vaak niet). En zeker ook: focus je meer op de mensen die willen dan degene die niet mee willen in een verandering.

Drs. Hans Ensing VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR LIEVENSBERG ZIEKENHUIS BERGEN OP ZOOM
Wout Rosenberg – ORTHOPEDISCH CHIRURG ST. FRANCISCUS ZIEKENHUIS ROOSENDAAL

De presentatie voor onze vakgroep Orthopedie was inspirerend, verhelderend en zeer succesvol. Met zijn frisse en duidelijke presentatiestijl weet hij aanwezigen bewust te maken van de noodzaak tot veranderen. En met concrete, pakkende voorbeelden helpt hij tevens hoe we deze verandering kunnen realiseren. Mario, bedankt!

Wout Rosenberg – ORTHOPEDISCH CHIRURG ST. FRANCISCUS ZIEKENHUIS ROOSENDAAL
Geert Brusselers – HOOFD JEUGDOPLEIDING NAC

Mario is een passievolle, straight forward coach die middels tastbare praktijkvoorbeelden duidelijk maakt dat wij meer invloed hebben op het gedrag van onze voetballers dan we denken en dit gedragsveranderingsproces handen en voeten geeft.

Geert Brusselers – HOOFD JEUGDOPLEIDING NAC
ONDERWERPEN PRESENTATIES
Mario zijn kracht en passie ligt in het inspireren en activeren van mensen om juist dát te doen wat nodig is om ambitieuze plannen te realiseren. U kunt hem inzetten als inspirerende spreker voor zowel interne presentaties alsook bij klant- en relatiemarketingevents.   
Spreker Mario Bierkens
 
Mogelijke onderwerpen zijn:
  • Succesvol ondernemen 
  • Inspirerend leiderschap 
  • Slagkracht sales vergroten 
  • Vergroten van uw realisatiekracht: realiseren van ambities en doelstellingen 
  • Optimaliseren bedrijfsresultaten 
  • Impact vergroten van inspanningen 
  • Duurzame inzetbaarheid van medewerkers verbeteren 
  • Succes creëren bij tegenwind 

CONTACT MET MARIO BIERKENS  

Mario denkt uiteraard graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de praktijk van uw bedrijf. Neem geheel vrijblijvend contact met Mario op via +31 (0)6 5374 9618 of vul het contactformulier in.